Stranica: 2/5.

Postano: 04 Maj 2008 14:23
Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE
Ma ne volim (corbu)-cevape jeo sam ih u Tuzli i istocnoj Bosni takve prave
Lepina treba biti naparena samo

Postano: 04 Maj 2008 15:01
Postao/la sabinax
Ja sam vidjela kako Fadila radi lepinju...ne pari je nego zaista umoci u nesto i stavi na rostilj...kad sam bila dijete stanovala sam u blizini Fadile i kao djeca nismo imali novaca...ali znalo se skupiti par dinara...uvijek kada bi se vracali s nogometa, navratili bi kod nje i kupili samo namocenu lepinju...imala je sve slasti...kao da jedemo prave cevape....mmmm sto je to bilo dobro

Postano: 09 Maj 2008 00:46
Postao/la thelastsamurai
tajna je... ;)

Postano: 09 Maj 2008 09:11
Postao/la danjel
Et ¹to otvori temu ogladnio sam odma.....Ma sve je stvar navike..Ja gdje god da jedem æevape opet mi ne¹ najslaði u Srebreniku...hehe....

Postano: 30 Maj 2008 19:56
Postao/la sabinax
Neko je jednom hvalio èevape iz Limenke iz Tuzle...probala ja i mogu reci meso je ok ali lepinja nista ne valja premokra i premasna...jos uvijek su mi Fadilini Top1....
usput sam saznala da soda bikarbona samo povecava obim cevapa i prikriva starost mesa....po meni dobar cevap je ako je kvalitetno meso, dobri zacini, mozda koji tajni sastojak svake kuce...i to je to :)

Postano: 24 Jun 2008 18:21
Postao/la irma26
Danas su cevapcici za grill u planu

Postano: 24 Jun 2008 23:38
Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE
cevapi su legli....mmm njam..... obezbedio sam burence mineralne :)