Neko neæe da doðe do pameti , nekoga ne zanimaju ( lièno ) zloèinci !!!nenci je napisao/la:Svemu ima kraj samo kada se hoce i kada narod dodje do pameti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neko neæe da doðe do pameti , nekoga ne zanimaju ( lièno ) zloèinci !!!nenci je napisao/la:Svemu ima kraj samo kada se hoce i kada narod dodje do pameti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pazi , to nek ti bude poslednji put , da mi se obraæa¹ tako - u buduæe ti uzvraæam istom mjerom , a mo¾da i gore i to na Albanskom jeziku ( æiv¹a i tako naprijed ) , zato sinko pazi kako mi se obraæa¹.Dr¾i se teme i ne etiketiraj nikoga !Ilir je napisao/la:
Glup si ti Mrco
Jel bilo rijeèi o Amerikancima ????Ilir je napisao/la: isto ko i ovaj Hari Miller,nece ti 150.000 Amerikanaca izaci ne demosntracije,i jos sedmicno,da Amerika gori,a kamoli za Bosnu.
Jel pljuvanje prezentiranje istine ?Ilir je napisao/la: Sto bi Amerikanci branili Interese Bosne ,kad ti kao njen Gradjanin pljujes po njoj.
Mrcooo,nemoj da mi prijetis,jer na prijetnje reagujem bas ono ........mrki62 je napisao/la:Pazi , to nek ti bude poslednji put , da mi se obraæa¹ tako - u buduæe ti uzvraæam istom mjerom , a mo¾da i gore i to na Albanskom jeziku ( æiv¹a i tako naprijed ) , zato sinko pazi kako mi se obraæa¹.Dr¾i se teme i ne etiketiraj nikoga !Ilir je napisao/la:
Glup si ti MrcoJel bilo rijeèi o Amerikancima ????Ilir je napisao/la: isto ko i ovaj Hari Miller,nece ti 150.000 Amerikanaca izaci ne demosntracije,i jos sedmicno,da Amerika gori,a kamoli za Bosnu.Jel pljuvanje prezentiranje istine ?Ilir je napisao/la: Sto bi Amerikanci branili Interese Bosne ,kad ti kao njen Gradjanin pljujes po njoj.
ma citao sam ja i ono sto si poslao i onaj clanak od sinoc,nista novo,opet prepucavanja politicara koji se bore za fotelje.mrki62 je napisao/la:Tu sam te èekao :biggrin:pasa74 je napisao/la:
ajoj mrki covjece smorime sa ovim glupostima imaj milosti,neocekujes da ovo procitam jer i onaj ko ovo napisa vjerovatno nezna sta je htio reci!!!
Sve ono ¹to ide kontra ostav¹tini se tebi tobo¾e ne da èitati , ma de potrudi se , potrudi se , jer je to pisano u BiH , kao i OVO
A èitaj i OVO
jer se to tebe i tebi sliènim tièe .
Vidi¹ , ja redovno èitam sve dnevne novine i malo se pozanimam. Budi ti domoljub na naèin da zna¹ i shvati¹ ¹ta se de¹ava u tvojoj dr¾avi.
Na to ¹to pi¹e OVO , klikni i otvorit æe ti se link.
nenci je napisao/la:Svemu ima kraj samo kada se hoce i kada narod dodje do pameti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ne prijetim , ja sam ti samo objasnio da pazi¹ kako se pona¹a¹ - mrèo te je napravio !Ilir je napisao/la:
Mrcooo,nemoj da mi prijetis,jer na prijetnje reagujem bas ono ........
Ne pljujem ja po muslimanima ni po islamu - ja samo ukazujem na gre¹ke pojedinaca a ti generalizira¹,.............. pojedinac nije narod i ne mije¹aj pojmove.Ilir je napisao/la: A nisi glup,samo se pravis..........
Ti stalno pljujes po muslimanima i Islamu,to je ovdje opstepoznato.....
Spreman sam za tebe i na Albanski i na Bosanski da ti vratim duplom mjerom,kontas?
Ja znam ko je mene pravio,ne pravim se slovenac kao ti............mrki62 je napisao/la:Ja ne prijetim , ja sam ti samo objasnio da pazi¹ kako se pona¹a¹ - mrèo te je napravio !Ilir je napisao/la:
Mrcooo,nemoj da mi prijetis,jer na prijetnje reagujem bas ono ........Ne pljujem ja po muslimanima ni po islamu - ja samo ukazujem na gre¹ke pojedinaca a ti generalizira¹,.............. pojedinac nije narod i ne mije¹aj pojmove.Ilir je napisao/la: A nisi glup,samo se pravis..........
Ti stalno pljujes po muslimanima i Islamu,to je ovdje opstepoznato.....
Spreman sam za tebe i na Albanski i na Bosanski da ti vratim duplom mjerom,kontas?
Kritika je svaka dobro do¹la a pogotovo svojim voðama a kad to ti bude¹ skontao onda æe vjerovatno prohujati s vihorom !
Ja sam ovdje od 1982 godine a kad bih bio toliko na Kosovu - prilagodio bi se tamo¹njoj kulturi.Ilir je napisao/la:
Ja znam ko je mene pravio,ne pravim se slovenac kao ti............
mrki62 je napisao/la:Ja sam ovdje od 1982 godine a kad bih bio toliko na Kosovu - prilagodio bi se tamo¹njoj kulturi.Ilir je napisao/la:
Ja znam ko je mene pravio,ne pravim se slovenac kao ti............