Re: luk i saransak
Postano: 03 Okt 2009 14:10
ja bijeli ne mogu podnijeti, crveni i nekako, ali samo uz ćevape, a u hrani, kada kuham, izirendam ga nasitno, tako da se ne primijeti, ako se igdje vidi ja dsklonim ustranu, ne mogu ga jesti nikako....
mama mi je davala recept protiv kaÅ¡lja neku veÄÂe, kao da kuham luk, nema Å¡anse, ne bih ne dao Bog da moram, ovako nikako....
a bijeli luk ni pod taÄÂkom razno....jednostavno ga moj organizam ne podnosi....
jedina hrana u kojoj isde isjeckan, da se vidi, jesu crvene paprike, ali to je svjedno, da ga opet mgu odstraniti sa tanjira, ali zaista paprije imaju lijep ukus i miris....,
joj džemka, ako ćeÅ¡ sa momkom veÄÂeras, jadna mu majka....
mama mi je davala recept protiv kaÅ¡lja neku veÄÂe, kao da kuham luk, nema Å¡anse, ne bih ne dao Bog da moram, ovako nikako....
a bijeli luk ni pod taÄÂkom razno....jednostavno ga moj organizam ne podnosi....
jedina hrana u kojoj isde isjeckan, da se vidi, jesu crvene paprike, ali to je svjedno, da ga opet mgu odstraniti sa tanjira, ali zaista paprije imaju lijep ukus i miris....,
joj džemka, ako ćeÅ¡ sa momkom veÄÂeras, jadna mu majka....