Stranica: 2/3.

Postano: 01 Sep 2008 22:00
Postao/la maida_20
papaya je napisao/la:
maida_20 je napisao/la:
papaya je napisao/la:Meni se to jako svidja, svo to spremanje
Lijepo je to.
Evo papaya recept za kisele krastavce:
5 l vode
1 l ocata 9%
1 vinobran
1 limuntos
5 kasika secera

Sve se to izmjesa zajedno i sipas u tegle s krastavcima...na kraju po zelji,malo bibera u zrnu i lovorov list!
Hvala ti lutko.
Samo jedno pitanje...sta je limuntos? I koliko je to grama u jednom vinobranu, jel to prah? 1 kesica?
da da-u malenim kesicama,ne znam koliko ima grama,ali to ti i nije bitno,u pet litara vode stvaljas po jednu tu malu vrecicu limuntosa i vinobrana...
Limuntos i vinobran koristimo ovdje za sve te zimnice...
To su kao neke bobice malene,rastopi se u ocatu i vodi,to i daje tu kiselinu valjda...
Et ako hoces slikam ti nekad vinobran i limuntos hehe :lol: ...pa cu staviti ovdje na ovu temu da vidis kako izgleda...

Postano: 01 Sep 2008 22:03
Postao/la sabinax
limuntus ti je citron...ono jako kiselo u prahu, moze se staviti i u caj

Postano: 01 Sep 2008 22:11
Postao/la sabinax
papaya je napisao/la:
sabinaX je napisao/la:limuntus ti je citron...ono jako kiselo u prahu, moze se staviti i u caj
znaci ona limunova kiselina, okej, imam to kuci
To Papay...ajd sad se prebaci na krastavce...Papaya bil se udala :)