Najbolja dijeta mi je bila kada nisam imala auto i cesto sam trcala za autobusom....hehehhheheh
znaci manje jesti i vise trositi kalorije...bilo sportom, setnjom a Belly i sex nije losa gimnastika heheehehe
Mani je najbolja dijeta preskociti veceru i to je to...mada mislim da je mali trbuscic sexy...ne hajem puno za kilazu...jedem zdravo puno voca i povrca i to je to
Kile,kilice..
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
ali kad ti kazem da mi je zbilja drag moj trbuh,to sam i htjela..pa di ste vidili trbusnu plesacicu da je ko daska??!IM_ex je napisao/la:Mani, bona, zamajavanja ... znas dobro da se i ne dicis trbuhom jer ne znam jos nikog ko je ponosan na mjeshinu ma u kom omjeru da on bio izrazen u odnosu na podnosljivost pri vidjenju. Tim vise sto si zensko i sto ne spadas ni blizu starim zenama kojima je sto se tice izgleda i figure orilo - gorilo.belly_dancer je napisao/la:nije da mi smeta trbuh il nesta,nego me boli ovako vise.. :huh:
Muskarci se groze na vlastite bojlercice/bojlere ... zamisli se onda, tek.
Moj savjet je:
Man' se bilo kakvih dijeta kao dijeta ... izbjegavaj masnocu i tjesteninu, hljeb, pita, pizza, kebap itd. nek bude tek ono nekad u nekad i to ne da se izistahis.
Dati prvenstvo hrani od povrca (ne pohovanom) i voca ... spinat nek ti bude glavno jelo najcesce.
Slatkisima reci - stop
Sto se prehrane tice, najjednostavnije: zaboravi na sve ukusno - jedi ono sto te ni malo ne privlaci da jedes.
Tesko jeste, ali, skupa je cijena ljepote - vrijedi pokusati.
Obavezno raditi trbusne vjezbe ... trcanjem ces takodje doprinijeti skladnijoj figuri
samo mi je tezina problem..a hvala ti za ove savjete..nisam inace za neke vkezbe,ali ova hrana mi je sasvim prihvatljiva.. :biggrin:
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
trcim ja tako do stanice svaki dan. :-k .alj estvar i u tome da se nesmijem naprezat zbog kukova,samo ih vjezbat.. :huh:sabinaM je napisao/la:Najbolja dijeta mi je bila kada nisam imala auto i cesto sam trcala za autobusom....hehehhheheh
s tim se slazem u potpunosti..taka mi je djeta jos i najprihvatljivijasabinaM je napisao/la:a Belly i sex nije losa gimnastika heheehehe
ima toga kod mene..nebrini ali mi je bas simpa!to nedam.. :chuckel:sabinaM je napisao/la:mada mislim da je mali trbuscic sexy...
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
a sta je BMI??i kako ide ta kiwi djeta??jer ako je da se nejede samo kiwi,onda sam vec na toj djeti.. :huh:cyrus_the_virus je napisao/la:ZA one sa BMI preko 28 preporuèujem Reductil...oni sa manjim BMI mogu poku¹ati sa kivi dijetom-jede se sve sem kivija :biggrin:
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
ahaaa..ok :biggrin: a dali moze snabavit to izracunavanje??pa cemo svi provjeravat??cyrus_the_virus je napisao/la:BMI je indeks tjelesne mase, formulu za izraèunavanje sada ne znam na pamet..."normalni" imaju 19-22...28 i vi¹e ima rijetko ko...mislim da tebi ovaj lijek ne treba, mada bi se osjeæala jako razdragano zbog poveæanog dopamina i slatki¹i ti ne bi padali na pamet. Registrovan je u Hrvatskoj, ali mislim da ga ne bi trebala piti...belly_dancer je napisao/la:a sta je BMI??i kako ide ta kiwi djeta??jer ako je da se nejede samo kiwi,onda sam vec na toj djeti.. :huh:cyrus_the_virus je napisao/la:ZA one sa BMI preko 28 preporuèujem Reductil...oni sa manjim BMI mogu poku¹ati sa kivi dijetom-jede se sve sem kivija :biggrin:
Kivi dijeta je zafrkancija na UN dijetu.
- Mala_selmica_
- Svakodnevni prolaznik
- belly_dancer
- Zvijezda foruma