Tvoj nick i avatar me podsjecaju na...
- bosanka100
- Hronicar foruma
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Ubuduce, u slucaju poput ovog, gledaj da ispostujes temu (trebalo je da napises nesto u vezi s nickom i awatarom bellybosanka100 je napisao/la:kako????????? :-kIM_ex je napisao/la:nick
=D>
awatar mi se nikako ne podudara s nickom - isuvise je tudzi
nisam sigurna da sam dobro vidjela, ali, ako je ono kruna sto mislim da je, jedino to te malo vadi iz te nepodudarenosti nicka/awatar
Ne razumijem to tvoje "kako"
Ipak, pokusat cu pojednostaviti:
- nick ti je odlican
tvoj awatar me ni slucajno ne dovodi u vezu s nickom (fotka prikazuje nesto tudze a ne bosansko)
Ako je ono kruna sto mislim da jeste, jedino to daje sklad tvom nicku i awataru
Jel sad jasnije?
- bosanka100
- Hronicar foruma
IM_ex je napisao/la:Ubuduce, u slucaju poput ovog, gledaj da ispostujes temu (trebalo je da napises nesto u vezi s nickom i awatarom bellybosanka100 je napisao/la:kako????????? :-kIM_ex je napisao/la:nick
=D>
awatar mi se nikako ne podudara s nickom - isuvise je tudzi
nisam sigurna da sam dobro vidjela, ali, ako je ono kruna sto mislim da je, jedino to te malo vadi iz te nepodudarenosti nicka/awatar
- nick ti je odlican
tvoj awatar me ni slucajno ne dovodi u vezu s nickom (fotka prikazuje nesto tudze a ne bosansko)
Jel sad jasnije?
LIVANJSKI GRB, kako nije BOsansko??????????????????????????????????????????????????????'
Uzmite mi sve, sve vam poklanjam samo Bosnu za sebe ostavljam uzmite i pjesmu, ona mi je sve uzmite i zivot, sta ce mi bez nje
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Ne ljuti se ... sorri.bosanka100 je napisao/la:IM_ex je napisao/la:Ubuduce, u slucaju poput ovog, gledaj da ispostujes temu (trebalo je da napises nesto u vezi s nickom i awatarom bellybosanka100 je napisao/la: kako????????? :-k
- nick ti je odlican
Jel sad jasnije?
LIVANJSKI GRB, kako nije BOsansko??????????????????????????????????????????????????????'
Mene asocira na neki svjetionik u "tudzem vlasnistvu"
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma