Da li ste bili ili da li bi ste isli sa zenom na porodjaj?
ja sam bio sa mojom suprugom oba puta dok se poradjala,podarila mi je dvije kcerkice za koje zivim i disem...
sto se tice poroda,mogu vam reci da nisam osjetio nikakvu bol...
sto se tice poroda,mogu vam reci da nisam osjetio nikakvu bol...
Zadnja izmjena: pasa74, dana/u 30 Apr 2008 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
xxx...
Mislim da je to nepotrebno..da muz bude uz suprugu dok se ona poradja....
Ako neko misli da treba da on osjeti ili vidi kako to boli ....nije u redu...
to ispade kao osveta.. :-k
Zenu je bog stvorio da radja.....Meni je drago sto sam zena.....ipak mi imamo mnogo vise razvijeni osjecaja od muskaraca...
Zenu je bog stvorio da radja.....Meni je drago sto sam zena.....ipak mi imamo mnogo vise razvijeni osjecaja od muskaraca...
Ra-Ja je napisao/la:Mislim da je to nepotrebno..da muz bude uz suprugu dok se ona poradja....
upravu si Ra_ja tu se radi o krvnoj osveti,kako ste vi zene bezobrazne
xxx...
Strah je bio najjaca emocija u tom momentu...............kako cu to sve da podnesem,.......tako da je on mozda i bio tu,ne bih ga ni primijetila......na zalost,ali tako je ,ili bi vec smogla snage da ga ubijem pogledom,dok su me razdirali bolovi.........
A s druge strane,znam da to on ne bi mogao podnijeti,tako da i nisam ocekivala njegovu podrsku u tim momentima........
Moram i ovo reci,sad se sjetih......... kad smo iz porodilista dosli kuci s kcerkom,vrzmao se izgubljen po kuci, ,vec malo pod gasom,predao me svojoj majci,i otisao na utakmicu,jer je bio nekakav derbi.........boze sacuvaj.......... i smijesno i zalosno.............al sam jos uvijek ljuta na njega zbog toga........
A s druge strane,znam da to on ne bi mogao podnijeti,tako da i nisam ocekivala njegovu podrsku u tim momentima........
Moram i ovo reci,sad se sjetih......... kad smo iz porodilista dosli kuci s kcerkom,vrzmao se izgubljen po kuci, ,vec malo pod gasom,predao me svojoj majci,i otisao na utakmicu,jer je bio nekakav derbi.........boze sacuvaj.......... i smijesno i zalosno.............al sam jos uvijek ljuta na njega zbog toga........