Smisao zivota..
- vornevljev
- Zvijezda foruma
x
ma kontam ja dugo o smoslu zivota,pa jos nisam skont'o,ali opet gledam ima nesto od tog smisla u ljubavi,ili cak u zaljubljenosti,ali jedan dio,adrugi dio po meni otpada na umjetnost.mislim da je ona ta za koju vrijedi zivjeti i koja te nikad ne napusti cak i kad ti nije vise ni do sexa
- vornevljev
- Zvijezda foruma
x
mrki ja sam novi pa te ne poznajem,ali mislim da je to razmisljanje sasvim ok ako tako mozes zivjeti.to legendo
Re: x
Hehhhehehe .... ¾ivi on bas takovornevljev je napisao/la:mrki ja sam novi pa te ne poznajem,ali mislim da je to razmisljanje sasvim ok ako tako mozes zivjeti.to legendo
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!
Make my day!
Da. ¾ivi po¹teno - pa ko koga zajebelana_ana-na_a je napisao/la:smisao zivota...........ma zivi posteno ne zezaj druge ljude vodi racuna o sebi........i bit ce ok.............sve.........jer kak ti nest uradis tak ce ti se i vratit..........
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!
- vornevljev
- Zvijezda foruma
Nek ti bude smisao ¾ivota sposobnost voljenja vi¹e osoba , jer voljenje samo jedne osobe se su¾ava pogled na svijet i proma¹it æe¹ ba¹ sve ono ¹to ti ¾ivot pru¾a a ¾ivot prolazi nepovratnodiisaaa je napisao/la:moj smisao zivota je jedna osoba
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!
Re: x
Nek si mu rekla ,..... jesam li ti reko da te volimsabinaX je napisao/la:Hehhhehehe .... ¾ivi on bas takovornevljev je napisao/la:mrki ja sam novi pa te ne poznajem,ali mislim da je to razmisljanje sasvim ok ako tako mozes zivjeti.to legendo
S tim se zrcali mladost tvojadiisaaa je napisao/la:ne zalim ako sta propustim nema se tu sta promasiti vjeruj
Saèekaj da ostari¹ kao ja, pa æe¹ vidjeti kukanja ; eh ¹to nisam ovako , pa onako ,...... a poslije jeb*** nema kajanja - bar su mene tako uèili