pa ima mnogo ali trenutno mi pada napamet ovaj:
dolazi drug od mog brata da zove mog starijeg brata ne znam zbog cega, i zvoni na vrata....kad moj brat kaze "idi ti otvaraj vrata i ako je N.N. reci mu da nisam tu...jes cuo"...on mislio to ozbiljno...otvaram ja vrta kad bas taj...kaze "jel brat tu"...ja mu kazem "rekao moj brat da nije tu" ...ali ne da sam zeznuo nego nekako sam bio pod stresom jer brat mi sve to nekako na brzinu rekao...a ja jos i mali...i zejabavao stvar....kad onaj njegov drug pocne da se smeje...a sdruge strane i brat moj, koji je cuo moju glupost...i pocinje sve to da pretvara kao u zajebanciju...
Smijesni dogadaji u vasem zivotu
- vornevljev
- Zvijezda foruma
Ja se sjeæam kad sam jednom do¹ao po prijatelja kuæi da idemo na basket (mo¾da sam bio sedmi razred) i zvonim ja njemu na vrata,la¾em kucam na vrata jer je bio rat i nije bilo elektrike,i on iziðe i ja ga pitam kad æemo na basket,a on meni odgovara:"Pola sata s.rem,pola sata jedem,to je znaèi za sat vremena."Ja sam se komad'o od smijeha ,a njemu tek kasnije postalo jasno ¹ta je rekao.
U SLUŽBI DOBRA I ZLA
- dugi_74
- Hronicar foruma
- Kontakt:
papaya je napisao/la:U kolima moj zet, zena mu (moja sestra) i ja , sjedim iza. Stali na benzinskoj, sestra je istrcala da kupi cigare, a zet je izasao da malo opere sajbu, taman se bio vratio sa odmora i prljava je bila.
Cisti on tako, ja sama u kolima ko neka gospoJa na zadnjem sjedistu i rovim nesto po taskici.
I nesto mi tako dodje, a cesto meni to tako dodje, izvadim 1 euro kucnem na prozor, zet prilazi, ja otvaram prozor i dam mu novac i kazem, hvala momak.
Meni nije nesto smjesno ludnica bilo, al se on kocio sat vremena od smijeha
ovaj dogadaj se desio mozda nekada u petom razredu,mama poslala sestru i mene da kupimo sok u prodavnici(onaj gusti-za razmucivanje) i na povratku kuci ugledamo mi na malom brdu koji vodi nasoj kuci jednog djecaka i naseg rodaka(imao je tada mozda 8,9 godina a ovaj drugi djecak bio je malo stariji)
Vidjele smo kako naseg rodaka,djecak gurka,toliko da ga je skoro stjerao u kanal pored puta.
Kada sam to vidjela,potrcala sam prema njima i i udarila sa flasom djecaka po prsima,toliko jako da je flasa pukla i sav onaj narand¾asti sok prolio se po djecakovoj jakni(a jakna je bila bijela poput snijega a moj sok narandzast )
Mali se prepao i poceo da plaèe,trèeæi kuci i dozivajuci mamu...
A jaaaa...dosla kuci bez soka,ali vrijedilo je,spasila sam rodaka...
Vidjele smo kako naseg rodaka,djecak gurka,toliko da ga je skoro stjerao u kanal pored puta.
Kada sam to vidjela,potrcala sam prema njima i i udarila sa flasom djecaka po prsima,toliko jako da je flasa pukla i sav onaj narand¾asti sok prolio se po djecakovoj jakni(a jakna je bila bijela poput snijega a moj sok narandzast )
Mali se prepao i poceo da plaèe,trèeæi kuci i dozivajuci mamu...
A jaaaa...dosla kuci bez soka,ali vrijedilo je,spasila sam rodaka...
- zapisnicar
- Zvijezda foruma
- zapisnicar
- Zvijezda foruma