upadohpapaya je napisao/la:meni pisao neko, djesi ljepotooooooooo (a nigjde moje slike)
Biseri sa foruma
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Re: biseri sa foruma
Kuda idu ljudi kao ja ...
joj i ja sam slicnu pp dobila , pise
uzmi me tamo sebi ....udaj se sa mnom uradi nesto
uzmi me tamo sebi ....udaj se sa mnom uradi nesto
ako e mozno da se vidimo u msn palen sam
evo ko ce ici gasiti ...ovaj se zaplio :mrgreen:
evo ko ce ici gasiti ...ovaj se zaplio :mrgreen:
Voli me kada to najmanje zasluzujem !!!!
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
ja se sad ovom smijem ko luda....jadan ne zna sta ga ceka ako ga hypnose treba uzeti...siroce, posvoji ga hypnose :mrgreen:hypnose je napisao/la:Danas oko podne stize mi pp pise:
- srce mozes li me uzeti nekako tamo.....bicemo bliski dobri prijatelji...
osta ganuta jadan nema pojma da mi je slaba kicma ....pa kako da ga uzmem... :mrgreen:
nije umjesno da spominjem ime pocinje sa t......i
u pravoj sam dilemi ...pitacu kad moj stigne kuci ...sta misli
da ga uzmem ili neuzmem.....uh ...biti ili ne biti...pitanj je sad
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!
Make my day!
Jedan email.....
citat:
citat:
Zdravo gospodine laff ja sam procitao da ste vi ovje glavni I ja imam jedan veliki problem
uvjek kad da hoce haman da udzem u unajchat nemere otvori se neko prozorce i kazemi oko java pop up blocker ja turim onaj mis gore ali nemere jebiji ga znasi molimte pomoci jako mi je to vazno valjat cu i ja tebi bogomi hvala mnogo
LAFF je napisao/la:Jedan email.....
citat:Zdravo gospodine laff ja sam procitao da ste vi ovje glavni I ja imam jedan veliki problem
uvjek kad da hoce haman da udzem u unajchat nemere otvori se neko prozorce i kazemi oko java pop up blocker ja turim onaj mis gore ali nemere jebiji ga znasi molimte pomoci jako mi je to vazno valjat cu i ja tebi bogomi hvala mnogo
Et,...... vama je smijeÅ¡no , umjesto da LAFF pomogne ÄÂojku
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!
Pomogao ili barem pokusao pomociZiv ti ja nemere ubiću đecu za ovo ona su mi ovi baleaj napravila
- vornevljev
- Zvijezda foruma
Mora da su mu Ä‘eca ukljuÄÂila "pop up"..........heheheh!LAFF je napisao/la:Pomogao ili barem pokusao pomociZiv ti ja nemere ubiću Ä‘ecu za ovo ona su mi ovi baleaj napravila
Ovaj dio najjaÄÂi!LAFF je napisao/la:ja turim onaj mis gore ali nemere jebiji ga
U SLUŽBI DOBRA I ZLA
vornevljev je napisao/la:Mora da su mu Ä‘eca ukljuÄÂila "pop up"..........heheheh!LAFF je napisao/la:Pomogao ili barem pokusao pomociZiv ti ja nemere ubiću Ä‘ecu za ovo ona su mi ovi baleaj napravila
Ovaj dio najjaÄÂi!LAFF je napisao/la:ja turim onaj mis gore ali nemere jebiji ga
Ma da upravo tako a dok smo se skontali koju verziju Windowsa ima aaaaa hujMora da su mu Ä‘eca ukljuÄÂila "pop up"..........heheheh!
a da klikne gdje treba nema sanse...
Prepostavljam da turiti znaci staviti jel tako a i meni je to najjaceLAFF je napisao/la:ja turim onaj mis gore ali nemere jebiji ga
zaledio mi se onaj k.... sa strane....ciji je biser zadrzacu za sebe