PreporuÄite film
Re: PREPORUÄŒITE FILM
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!
Re: PREPORUCITE FILM
ova tema već ima ako se ne varam
this is england, control, the damned united i somers town
kolko od vas misli da je vidilo sve nasilje u filmovima i ne može vas više ništa šokirat.
evo nekoliko preporuka pa ako se usudite jednom pogledajte.
Irreversible
Men Behind The Sun
Salo: 120 Days of Sodom
Ichi The Killer
Murder-Set-Pieces
Guinea Pig: Flower of Flesh and Blood
Cannibal Holocaust
Cutting Moments
Aftermath
August Underground’s Mordum
evo nekoliko preporuka pa ako se usudite jednom pogledajte.
Irreversible
Men Behind The Sun
Salo: 120 Days of Sodom
Ichi The Killer
Murder-Set-Pieces
Guinea Pig: Flower of Flesh and Blood
Cannibal Holocaust
Cutting Moments
Aftermath
August Underground’s Mordum
pa to su noviji filmovi koji su se meni najviÅ¡e dopali i koje ja preporuÄÂampapaya je napisao/la:ne mislim najomiljenije filmove, vec da se preporuce noviji,s a kratkim sadrzajom i ako je moguce i Trailerommickey je napisao/la:ova tema već ima ako se ne varam
http://www.youtube.com/watch?v=H0jkv2bRFgQ
http://www.youtube.com/watch?v=Q9JqXTAR ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=YfkpPNNIWI8
ajme meni ja sam išo u kino na matineju prošli tjedan prikazivalo se cijelu noć francuski novi val prikazivali su Last Year at Marienbad, Jules and Jim, Hiroshima mon amour, Breathless i The 400 Blows. a ujutro kad je završilo su poslužili kroasantepapaya je napisao/la:Francuske filmove sam tek pocela sa 30 godina da gledam, engleske sa 25. A koji su genijalci tek sad znam.
Svidja mi se tvoj prvi predlog, zanr je koji volim ali koji me zaprepascuje. Cini mi se da se dosta orijentisao po American History X. Ima onda i jedan slican, o huliganima u Engleskoj, igra predobar Edward Furlong glavnu ulogu
puno drukÄÂiji je this is england od american history x. england se bavi temom
dolaska bijelog nacionalizma u skinhead subkulturu. skinheadi su zapravo bili
radna klasa engleske koji su slušali reggae, oi! i punk i nemaju veze sa nazi skinheadima s kojima ih svi povezuju.
Milioner iz Geta
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
gomorrah brutalan, snažan, najbolji film prošle godine po meni
morate ga pogledat da biste vjerovali teško ga za opisat
mickey je napisao/la:gomorrah brutalan, snažan, najbolji film prošle godine po meni
jel to onaj o mafiji talijanskoj cini mi se
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
Confessions Of A Shopaholic
odlicna komedija
Big Stan isto komedija
odlicna komedija
Big Stan isto komedija
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
baš tajdiisaaa je napisao/la:mickey je napisao/la:gomorrah brutalan, snažan, najbolji film prošle godine po meni
jel to onaj o mafiji talijanskoj cini mi se
Film :
Zelena milja
Originalni naslov:
The Green Mile
Godina izdanja:
1999.
Uloge:
Tom Hanks, Michael Clarke Duncan, Doug Hutchison, Sam Rockwell, David Morse, Michael Jeter
Film se smatra modernim prouÄÂavanjem života Isusa Krista, jer njegov junak John Coffey, osim inicijala, s njim dijeli i sudbinu nevino optuženog te ljubav prema ljudima.
U Louisiani tridesetih godina proÅ¡log stoljeća Paul Edgecomb Å¡ef je zloglasnog zatvora za osuÄ‘enike na smrtnu kaznu. On pokuÅ¡ava zadnje dane osuÄ‘enih uÄÂiniti Å¡to dostojanstvenijima i mirnijima. Ostalo zatvorsko osoblje je humano, sposobno i normalno. Jedini koji odskaÄÂe je sadist i pervertit Percy Wetmore, koji ima dobre veze u politiÄÂkom vrhu, ali i on je pod Edgecombovom kontrolom.
Jedno ljeto u zatvor dolazi novi osuÄ‘enik, tamnoputi John Coffey. OsuÄ‘en je zbog silovanja i ubojstva dvije djevojÄÂice. Njegov karakter je u potpunoj suprotnosti od zloÄÂina koji je poÄÂinio. Dobroćudan je i djeÄÂje nevin, strah ga je zaspati u mraku, bez noćnog svjetla, neobiÄÂne je graÄ‘e, iznimno visok, nezgrapan i velikih dlanova.
Ubrzo svi u zatvoru poÄÂinju primjećivati da je John drukÄÂiji i da je neobiÄÂno za takvog ÄÂovjeka da je poÄÂinio dvostruko umorstvo. To prvi opazi upravitelj, ali i ostalo osoblje te zatvorenici. Slijedom raznih dogaÄ‘aja svima postaje jasno da je John nevin i da posjeduje neobiÄÂne sposobnosti.
Zelena milja
Originalni naslov:
The Green Mile
Godina izdanja:
1999.
Uloge:
Tom Hanks, Michael Clarke Duncan, Doug Hutchison, Sam Rockwell, David Morse, Michael Jeter
Film se smatra modernim prouÄÂavanjem života Isusa Krista, jer njegov junak John Coffey, osim inicijala, s njim dijeli i sudbinu nevino optuženog te ljubav prema ljudima.
U Louisiani tridesetih godina proÅ¡log stoljeća Paul Edgecomb Å¡ef je zloglasnog zatvora za osuÄ‘enike na smrtnu kaznu. On pokuÅ¡ava zadnje dane osuÄ‘enih uÄÂiniti Å¡to dostojanstvenijima i mirnijima. Ostalo zatvorsko osoblje je humano, sposobno i normalno. Jedini koji odskaÄÂe je sadist i pervertit Percy Wetmore, koji ima dobre veze u politiÄÂkom vrhu, ali i on je pod Edgecombovom kontrolom.
Jedno ljeto u zatvor dolazi novi osuÄ‘enik, tamnoputi John Coffey. OsuÄ‘en je zbog silovanja i ubojstva dvije djevojÄÂice. Njegov karakter je u potpunoj suprotnosti od zloÄÂina koji je poÄÂinio. Dobroćudan je i djeÄÂje nevin, strah ga je zaspati u mraku, bez noćnog svjetla, neobiÄÂne je graÄ‘e, iznimno visok, nezgrapan i velikih dlanova.
Ubrzo svi u zatvoru poÄÂinju primjećivati da je John drukÄÂiji i da je neobiÄÂno za takvog ÄÂovjeka da je poÄÂinio dvostruko umorstvo. To prvi opazi upravitelj, ali i ostalo osoblje te zatvorenici. Slijedom raznih dogaÄ‘aja svima postaje jasno da je John nevin i da posjeduje neobiÄÂne sposobnosti.
- Privitak/ci
-
- 2695d.jpg (31.24 KiB) Pogledano 3611 puta.
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!
Make my day!