PoÅ¡tovani forumaÅ¡i,prije svega veliki pozdrav za sve vas.Zovem se Vehid i živim na podruÄÂju opÅ¡tine Kakanj-BiH.InaÄÂe sam stopostotni invalid,taÄÂnije distrofiÄÂar.Kao takav nisam u prilici sopstvenim radom obezbjediti sredstva za svoju egzistenciju.
Budući da od malih nogu volim muziku a kažu i da znam lijepo zapjevati odluÄÂio sam sam, dakle bez iÄÂije pomoći sa svojim raÄÂunarom snimiti nekoliko pjesama i na taj naÄÂin doći do vas, tj.ponuditi vam da me preko pjesme pokuÅ¡ate upoznati.Na albumu koji sam ponavljam uradio u svom domu,sa svojim raÄÂunarom bez iÄÂije pomoći nalazi se 26 pjesama sevdaha i narodne muzike i po onome Å¡to kažu oni koji su imali priliku posluÅ¡ati, to Å¡to sam uradio moj trud nije bio uzaludan, i moram priznati da sam ponosan na tu ÄÂinjenicu.
Ovim putem pozivam svakog od vas ponaosob da kupite jedan primjerak mog albuma prije svega zbog dobre muzike a na taj naÄÂin ćete pomoći i meni prije svega moralnom podrÅ¡kom.Dokaz tome je cijena albuma koja iznosi samo 3 KM, no vjerujte mi da novac u cijeloj toj priÄÂi i nije toliko bitan koliko ÄÂinjenica da sam uspio neÅ¡to stvoriti soptvenim radom.Evo i spiska pjesama koje se nalaze na albumu kojeg sam nedavno snimio:
1.Nisi došla kada sam te zvao
2. Od Sarajva do Mostara
3. Zašto sam te izgubio
4. ZaviÄÂaj
5. Spomenar
6. Rastanak
7. Tuđe slađe
8. Kako si majko kako si oÄÂe
9. Pokraj kuće male
10. Sine,sine
11. Napaćena duša
12. Vuk samotnjak
13. Dva oka njena
14. ÄÂul Halima
15. Jedna žena plave kose
16. U lijepom starom gradu Višegradu
17. Sve behara i sve cvjeta
18. Dok mogu oÄÂima da gledam
19. Zarasle su staze moje
20. Eh Å¡to nisam lanÄÂić mali
21. Grana od bora
22. OÄÂi moje kletvom bih vas kleo
23. Otišla je
24. Volim majko siroticu
25. Daj mi majko drugi život
26. Most do mog zaviÄÂaja
Na kraju vas joÅ¡ jednom pozivam da me podržite kupovinom jednog primjerka, a Å¡to se tiÄÂe isporuke kontaktirajte me pa ćemo se o svemu dogovoriti.
InaÄÂe viÅ¡e o meni možete saznati na http://www.invalidmerdic.com
a moj e- mail je veho71@gmail.com
Unaprijed zahvalan vaš Vehid
Humanost nam je jaca strana. Pokazimo djelom da to nije tek otrcana fraza!
Vehid pjeva bolje od mase vec poznatih estradnjaka. Svaka cast na nepokleknutom duhu