Reportaža na tv-u me potaknu da otvorim ovu temu.
S obzirom da su naÅ¡e tv stanice preplavile turbofolkaÅ¡ima, propalim novinarima ili u boljem sluÄÂaju uspijeÅ¡nim ljudima (lopovima) poput naÅ¡eg divnog Cerića, RadonÄÂića i sliÄÂnih, gdje da ovaj mladi naraÅ¡taj naÄ‘e uzor.
I onda se ibretimo koliko papanluka i seljakluka nalazimo oko sebe.
DjevojÄÂice od 17 do 20 godina, pa i one malo starije se poistovjećuju sa Darom Bubamarom, Sekom Aleksić i sliÄÂnima, kad subotom izaÄ‘em sve sama golotinja i kiÄÂ.
ÄŒak su i lutke u izlozima butika isto obućene pa mlade dame na sebe navale svega i svaÄÂega, mislim da važi parola Å¡to defektnije to efektnije
Kakva je vaša okolina i šta mislite o ovim uzorima
Pogrešni uzori
Pogrešni uzori
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Re: Pogrešni uzori
Posve dijelim tvoje misljenje
Sta reci sem da se i sama grozim od istog ... zhestoki turbofolk bi trebalo smjesta zabraniti kao i uvesti granicu tolerancije golishavosti estradnih umjetnica, al, eh ...
Nije samo u BiH takva slika, kad je rijec o toj kako ja imam obicaj reci nezreloj dobi pa sad ne znam sta bih, za malo ne rekoh: hvala Bogu sto nije
bruka svuda je to tako.
Al, eto, tjesicemo se nadom da ce bar jedan dio tih trenutno razuzdanih fanovkinja (cuj fanovkinja ) doci tooobe, za bar nekih desetak godina potom, kad im se zgadi u zivotu sta ih je sve klepalo kako u pohotu tako i u glavu ludu.
Milina mi kada gledam muzicke talente i zapazim prizemnu osobu s izrazenim kako vokalnom sposobnoscu tako i dobrim odabirom pjesme kojom se prezentuje.
Nedozrelu zenskadiju treba ... u mozak, ono, i samo u mozak .. nek plachu
Sta reci sem da se i sama grozim od istog ... zhestoki turbofolk bi trebalo smjesta zabraniti kao i uvesti granicu tolerancije golishavosti estradnih umjetnica, al, eh ...
Nije samo u BiH takva slika, kad je rijec o toj kako ja imam obicaj reci nezreloj dobi pa sad ne znam sta bih, za malo ne rekoh: hvala Bogu sto nije
bruka svuda je to tako.
Al, eto, tjesicemo se nadom da ce bar jedan dio tih trenutno razuzdanih fanovkinja (cuj fanovkinja ) doci tooobe, za bar nekih desetak godina potom, kad im se zgadi u zivotu sta ih je sve klepalo kako u pohotu tako i u glavu ludu.
Milina mi kada gledam muzicke talente i zapazim prizemnu osobu s izrazenim kako vokalnom sposobnoscu tako i dobrim odabirom pjesme kojom se prezentuje.
Nedozrelu zenskadiju treba ... u mozak, ono, i samo u mozak .. nek plachu
Kuda idu ljudi kao ja ...