Ma nije ba to to` ,............. ja sam joÅ¡ uvijek nedorasla osoba,.............. jedva ÄÂekam da kakvu "sasnem" ,............. a bome i ufatimsabinaX je napisao/la: a joooj mrki...vidim da ti stvarno fali tih tema....uzeo si prvo sto ti je palo u ruku
Velike grudi vs. male
Re: Velike grudi vs. male
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!
- Bebana_de
- Velicanstvo Foruma
ma kome smetaju selikonke,,,, da ih izbusim odmah
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
bosman je napisao/la:Ma ja volim..., bile prave ili krive!!!
znaÄÂi postoje i krive grudi?
bosman je napisao/la:Ma ja volim..., bile prave ili krive!!!
tema je male ili velike ....
Onakve su kakve je bog kome dao.....
Svoji nedostatci se mogu sakriti,,,a pojedine zene to namjerno otrivaju...kao fazon..Eto ja imam male grudi koje tako ruzno djeluju...ali on mene ipak voli...pa neka izvoli...
Svako ima pravo na svoje misljenje....
Svoji nedostatci se mogu sakriti,,,a pojedine zene to namjerno otrivaju...kao fazon..Eto ja imam male grudi koje tako ruzno djeluju...ali on mene ipak voli...pa neka izvoli...
Svako ima pravo na svoje misljenje....
grudi..pa kakve su takve su..Bogom dane , meni su moje sada tu mach..ja jedva izlazim na kraj s tim, rado bih se vratila na staro, al vidjecemo kad prestanem sa terapijom
Uglavnom , moras bit zadovoljan hoces neces , za estetske korekcije nisam, jedino ako je zdravlje u pitanju , tolerirala bih.
Uglavnom , moras bit zadovoljan hoces neces , za estetske korekcije nisam, jedino ako je zdravlje u pitanju , tolerirala bih.
http://www.youtube.com/watch?v=Rdgmzoqc5xc
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
Moje su i veoma mi dobro pristaju...bogom su date...sto je najvaznije na prirodnim grudima imate normalne osjecaje.
Medjutim nedaj boze bolesti pa da morate staviti silikone umjesto...Jedino je to razlog sto ima za moj pojam opravdanje za takve poduhvate...
Medjutim nedaj boze bolesti pa da morate staviti silikone umjesto...Jedino je to razlog sto ima za moj pojam opravdanje za takve poduhvate...
Otkud ti to...?????
Kako mi se cini nije tema cije bi ti grudi odgovarale na forumu..ili da li ti sta na odgovara.....
Vazno je da su prirodne bez sintetike..
Kako mi se cini nije tema cije bi ti grudi odgovarale na forumu..ili da li ti sta na odgovara.....
ja sam sa svojim zadovoljna
a i muz je
a i muz je
posto je tema male vs velikih grudi,a ti si rekla da su tvoje male,rekao sam da su mi po mjeri jer sam vise za male grudi...Ra-Ja je napisao/la:Otkud ti to...?????
tako je,"dole" sintetika,"domace je najbolje"
xxx...
Dje slikaa papiiipapaya je napisao/la:Ja imam drugaricu koja je ugradila silikone i fantasticno izgleda. Postavicu sliku, momenat
Ma svake imaju svoje cari..bitno je da su prirodne...
Ne treba mnogo snage da izdržiš, treba mnogo snage da zaboraviš...
- carobnjak_iz_voza
- Svakodnevni prolaznik
meni naj one omanje ali isturene cvrrrrste i sam imam takve