Vidovita htio bih jer smatram obavezu da ti kazem dvije stvari evo jedna za sakatog covjeka mi svi prije nego se rodimo napravimo ugovor sa GOSPODAREM sta ce mo biti ovdje i sviju nas normalne zaduzi da mu se klanjamo,osim mazlumima a to su kako mi iskrivljujemo i kazemo ÄÂvaka oni su osloboÄ‘eni klanjanja a ima ju i razlog jer oni su i uporedo sa njima sakati al sakati moraju klanjat onako kako mogu nama opomena da se stavimo u njihovu poziciju i da ne budemo nemarni i oholi i podsmjehivaci nad istim vec da pogledamo u njih i zamislimo da smo mi da bi nam svjest proradila u pozitivnom.vidovita_dzemila je napisao/la:mrki62 je napisao/la:@paparaci
Mene zanima još uvijek , ....... ne provaljuj se , odgovori na pitanje o sakatom djetetu , ok ?
a kad se dijete rodi fiziÄÂki normalno kao npr Mladić i postane zao kad odraste je li to božija ili Mladićeva volja?
E sad za HITLERA evo ti jedna pricica jedan covjek htjedne da ide s Poslanikom Musom /Mojsijem/i ovaj mu kaze moze al da ga nista ne pita sta radi i kad je Musa naisao pored jednog djeteta on ga uze i omlati o zemlju i ubije ga.Pa sto to uradi upita putnik on kaze ne mozes sa mnom putovati.dobro objasni mi sta je sto ubi djete "E ovo djete je zaceto izravno s sejtanom mnogo bi ono svjeta nagrdilo "Tako da je neko i hitlera ubio nebi bilo sto je bilo