oh @nella na ovu fotografiju mi se povraca..to nemoze biti ni minimalni zakona obaveze o higijeni, urednosti i brizi jedne zene prema sebi....
Ja mislim da su to rijetki primjeri...
Ah te dlake!!!
Re: Ah te dlake!!!
Ra-Jo slažem se da bi trebali uvesti zakone i kazne za ovako nešto
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Ra-Ja je napisao/la:oh @nella na ovu fotografiju mi se povraca..to nemoze biti ni minimalni zakona obaveze o higijeni, urednosti i brizi jedne zene prema sebi....
Ja mislim da su to rijetki primjeri...
Ja sam mnoge stravi stavila u svoj licni zakon ..i pod prvom tackom obavezno...Skidanje dlacica sa vidnih djelova tijela iako bas nisam nesto dlakava ,,nevjerovatno nekad bila a sada ne..
Tusiranje svako jutro; pranje kose svaki treci dan,upotreba kozmetike i svih preparata neophodnih, dezodorans losion itd..Spremanje odjece i to sve u skladu i na kraju pred polazak stavim parfem..... :! Z A K O N !!!!
uhhh eboo teee brisite ovoooonella26 je napisao/la:
Recimo samo da svako ko vodi raÄÂuna o sebi i higijeni zna Å¡ta treba raditi, tj.zna da je depilacija obavezan ÄÂin. Mislim da je nepotrebno pisati duge postove na ovu temu. Dovoljno je znati Å¡ta Islam kaže na ovu temu da bi smo znali da je depilacija stara jako dugo i da se upražnjava jako dugo na ovim prostorima.
iiiiiik!!!!!!!!!!! svasta se ja ovdje nagledah
nevolim dlake, imam fobiju...volim kad je sve ko od majke rodjen
nevolim dlake, imam fobiju...volim kad je sve ko od majke rodjen
ah ne znam što da kažem ne volim da je muškarac predlakav pa da ga ne možeš niti dotaknuti a ope ako se cijeli depilira onda je gay. možda njabolje odmah tražiti nekoga tko nije dlakav.
Edit by mod SELMA24 Nije dozvoljeno reklamiranje drugih stranica!
Edit by mod SELMA24 Nije dozvoljeno reklamiranje drugih stranica!