Sretna Nova Godina 2012
Sretna Nova Godina 2012
Svaki korak ucinjen u …godini
neka vam je obasjan zracima srece
a put ljubavi kristalima vernosti !
Kad ove godine u minu, u daljinu, kad secanje ode u tisinu, kada iza nas ostane hiljadu boja i tad kao i sad ti zelim ostvarenjd svih snova:SRECNA VAM NOVA GODINA
neka vam je obasjan zracima srece
a put ljubavi kristalima vernosti !
Kad ove godine u minu, u daljinu, kad secanje ode u tisinu, kada iza nas ostane hiljadu boja i tad kao i sad ti zelim ostvarenjd svih snova:SRECNA VAM NOVA GODINA
- Privitak/ci
-
- 16251412.jpg (58.41 KiB) Pogledano 5644 puta.
" Ljubav se ne može ispričati, ona se samo može doživeti..."
Re: Sretna Nova Godina 2012
sretna neka je i tebi i svim iskrenim forumasima.
Sledi samoga sebe i sopstveni instinkt
hvala abazaga
♥ U Novoj Godini vam želim MIR jer njime sve zapoÄinje. LjUBAV jer daje smisao NesavrÅ¡enom svijetu, PRIJATELjSTVO jer ostaje i kad niÄeg drugog nema. TOLERANCIJU jer nismo svi isti. SMIJEH jer lijeÄi bolesti. SITNICE jer se u njima krije SREĆA i SNOVE jer se mogu ostvariti !!! Sretna Nova 2012 ♥
♥ U Novoj Godini vam želim MIR jer njime sve zapoÄinje. LjUBAV jer daje smisao NesavrÅ¡enom svijetu, PRIJATELjSTVO jer ostaje i kad niÄeg drugog nema. TOLERANCIJU jer nismo svi isti. SMIJEH jer lijeÄi bolesti. SITNICE jer se u njima krije SREĆA i SNOVE jer se mogu ostvariti !!! Sretna Nova 2012 ♥
- Privitak/ci
-
- praznici-pozadine-za-desktop-0385-Novogodisnje-cestitke-slike.jpg (36.73 KiB) Pogledano 5639 puta.
" Ljubav se ne može ispričati, ona se samo može doživeti..."
Svim dragim clanovima ovog foruma i onima koji su poneki s vremenom postali moji ptijatelji, zelim Mnogo srece i lijepih snova neka vam donese godina nova, a bol i tugu sto vrijeme stvara nek odnese godina stara.
Sretna nova dragim prijateljima sa foruma
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....
heej pa ti nekom nedostajes....
Mnogo srece i ljepih snova neka vam donese godina nova,a bol i tugu sto vrijeme stvara neka odnese godina stara.Sretna nova 2012
svim mojim dragim i iskrenim prijateljima zelim sretnu i uspjesnu 2012godinu
- Bausstelac
- Svakodnevni prolaznik
Edit by mrki62
Nemoj svoje vjerovanje i ubjeÄ‘enje usiljavati bilo kome a pogotovo onima Å¡to si žele izmijeniti želje povodom doÄeka Nove godine.
Ovaj forum je namijenjen ljudima dobre volje a nikako bilo kojoj religiji.
Hvala na razumijevanju - mrki62
Nemoj svoje vjerovanje i ubjeÄ‘enje usiljavati bilo kome a pogotovo onima Å¡to si žele izmijeniti želje povodom doÄeka Nove godine.
Ovaj forum je namijenjen ljudima dobre volje a nikako bilo kojoj religiji.
Hvala na razumijevanju - mrki62
"Smrt je jedna,pa zato neka bude na Allahovom putu"
Å ta reć,............ nek vam Nova godina bude kao Äokolada ,......... odvijte ju , zagrizite , uživajte u slasti ,............. ma neka vam 2012 bude i slatka i sretna i vesela i ,........ al uvijek sa osmjehom na licu
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!
- Bausstelac
- Svakodnevni prolaznik
hehehhehe joj mrki hehehhe:::::::.......ja sam tek sada skontao da si ti moderator:)...ipka bolje ti nego ona Dzemila........bar znas za FER RASPRAVU !!!!!
hajd dobro mozda si u pravo,po tvom ubjedjenju:)
eto neka je sretna nova godina onima
koji je slave i od mene:)
ja je neslavim:)
SRETNA NOVA GODINA SVIMA
hajd dobro mozda si u pravo,po tvom ubjedjenju:)
eto neka je sretna nova godina onima
koji je slave i od mene:)
ja je neslavim:)
SRETNA NOVA GODINA SVIMA
"Smrt je jedna,pa zato neka bude na Allahovom putu"
No frks, bilo kako bilo , svako dobro i tebi - ma gdje da si
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!
hahahahhahaBausstelac je napisao/la:..ja sam tek sada skontao da si ti moderator:)...!
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma
SRETNA NOVA GODINA DAMAMA I GOSPODI I DRUGOVIMA