Login na Forum
Login na Forum
Zamolio bi vas da napiste jel funkcionira login na forum kako treba, posto imamo nekih tehnickih problema.
Pa ako neko imadne neki problem bio bi zahvalan da ga opise ovde.
Pozdrav
Pa ako neko imadne neki problem bio bi zahvalan da ga opise ovde.
Pozdrav
Re: Login na Forum
Dobila sam poruku od lavice,kaze da nemoze na forum??
hallo
Od: Lavica27Poslano u 20/08/2011 18:22
de mi reci jel ti znas sto nemogu da udjem na forum vise???pisalo mi da je pogresan kennwort
hallo
Od: Lavica27Poslano u 20/08/2011 18:22
de mi reci jel ti znas sto nemogu da udjem na forum vise???pisalo mi da je pogresan kennwort
Pozz , da se javim da i kod mene sad radi, mogu na forum, hvala puno
Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg
cvijeta na svijetu.
cvijeta na svijetu.
Hana76 je napisao/la:Pozz , da se javim da i kod mene sad radi, mogu na forum, hvala puno
Da ja vama pustim malo muzike, ha http://www.youtube.com/watch?v=FeqsWbqq ... re=related
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!
Interesuje me dali jos neko ima problema sa login na forumu?? ja kad se prijavim i upisem jedan post odma me izbaci........
imam selma isti problem kao i ti
Momak_31 je napisao/la:imam selma isti problem kao i ti
Kod mene je sada sve uredu,a kod tebe momak?? javi mi ako jos uvjek imas problema sa stranicom??!!!!!!
selma sada imam problema sa chatom tamo na pochetnoj stranici,neradi mi nikako chat isti problem i shejla imaSelma24 je napisao/la:Momak_31 je napisao/la:imam selma isti problem kao i ti
Kod mene je sada sve uredu,a kod tebe momak?? javi mi ako jos uvjek imas problema sa stranicom??!!!!!!
Selma ja imam problem sa chatom vec peti dan nemogu chatat ...........pomozi......
ja Sam banovan...
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....
heej pa ti nekom nedostajes....
A kako si se javio ako si banovan
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!