Dobro nam dosao senade!!SenadG je napisao/la:tek se upisao ! pa malo pregledam kakav je forum i tako to !
Zasto ste trenutno ovdje?
Re: Zasto ste trenutno ovdje?
-
- Pocetnik
Vecinom iz dosade da ubijem vrijeme
Edit by mod selma24
Edit by mod selma24
Haj da vidimo i to čudo
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!
Ovdje sam da opipam Selmine guzove i vidim da li su jos uvijek cvrsti
Vihor je napisao/la:Ovdje sam da opipam Selmine guzove i vidim da li su jos uvijek cvrsti
ihhhhh dali ti bi? nema pipanja!!
Reci ti njemu , reci,.......... nema piČke i nemoj da si lakom , uzmi qurac, pa ga drkaj šakom
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!
Mislis ovakoMrki62 je napisao/la:Reci ti njemu , reci,.......... nema piČke i nemoj da si lakom , uzmi qurac, pa ga drkaj šakom
, lijen sam ti ja za to, vise volim zensku ruku da mi ONO pipa
Selma, ti meni kazes
A zasto bona...cccc a vidi bona comage sto je nemirna
Edit by mod selma24, razlog....... nije ovo sex chat!!! mislim da ste malo pobrkali temu ti i mrki hahahahha imas temu gdje mozes postavljati razne slikice!! dragi moji nemojte sta zamjerit ..... za ostale igrice imamo odredjenu temu!! thanksss
Selma, Selma, ............. jadna si ti sa piČkom svojom
Navratila da objasnim da ovo nije sex chat
Gluho bilo, sve ......... momci sta reci osim jedno..... Drzite se teme pleas....idemo dalje
Gluho bilo, sve ......... momci sta reci osim jedno..... Drzite se teme pleas....idemo dalje
mrkice ti znaci samo si zbog jednog razloga ovdje ili????Mrki62 je napisao/la: Selma, Selma, ............. jadna si ti sa piČkom svojom
Ma ja svratio , onako usput a tema ; zašto ste trenutno ovdje a ja samo pojasnio da mi je žao Selme
Mrki62 je napisao/la:Ma ja svratio , onako usput a tema ; zašto ste trenutno ovdje a ja samo pojasnio da mi je žao Selme
ihh zao ti selme ..... vidim
ovdje sam trenutno da vidim sta mi rade mrki i vihor
da vidim imali ove gore
" Ljubav se ne može ispričati, ona se samo može doživeti..."