Veza na daljinu
Re: Veza na daljinu
Ne hebem se vise na daljinu, ukinuo sam tu disciplinu
- thelastsamurai
- Zvijezda foruma
- Kontakt:
Kao vjetar u magli... Veze bez veze!
thelastsamurai je napisao/la:Kao vjetar u magli... Veze bez veze!
thelastsamurai je napisao/la:Kao vjetar u magli... Veze bez veze!
Veza na daljinu...
Ma sto reci o tome ?! Kad sagledas sa onog realnog aspekta veza na daljinu uspije samo onda kada vam je konacni cilj da budete blizu jedno drugom Ah, al sam to pametno rekla
Drugim rijecima..nije normalno da ta veza na daljinu potraje unedogled :I Ipak za vezu da bi se zvala veza, za mene bar treba i fizicki osjet jer u protivnom veza zasnovana na platonskoj ljubavi bez izrazavanja osjecaja fizikom na kraju uvijek zavrsi neslavno.Ili jedna ili druga strana osjeti potrebu da nadoknadi fiziku i kemiju prirodnim putem
Da li je neko spreman prihvatiti zrtvu apstitencije radi ljubavi i da li ta ljubav kao sto rekoh u konacnici ima cilj da se pretvori u vezu na blizinu ovisi prvenstveno o karakteru osobe.
Moj zakljucak jest da veza na daljinu Postoji i moguca jest samo kao nuzno zlo..
Ma sto reci o tome ?! Kad sagledas sa onog realnog aspekta veza na daljinu uspije samo onda kada vam je konacni cilj da budete blizu jedno drugom Ah, al sam to pametno rekla
Drugim rijecima..nije normalno da ta veza na daljinu potraje unedogled :I Ipak za vezu da bi se zvala veza, za mene bar treba i fizicki osjet jer u protivnom veza zasnovana na platonskoj ljubavi bez izrazavanja osjecaja fizikom na kraju uvijek zavrsi neslavno.Ili jedna ili druga strana osjeti potrebu da nadoknadi fiziku i kemiju prirodnim putem
Da li je neko spreman prihvatiti zrtvu apstitencije radi ljubavi i da li ta ljubav kao sto rekoh u konacnici ima cilj da se pretvori u vezu na blizinu ovisi prvenstveno o karakteru osobe.
Moj zakljucak jest da veza na daljinu Postoji i moguca jest samo kao nuzno zlo..
- thelastsamurai
- Zvijezda foruma
- Kontakt:
Slazem se sa tobomciganka1 je napisao/la:Veza na daljinu...
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma
-
- Pocetnik
Bas lepo obrazlozenje, cestitam!alyssa_27 je napisao/la: ↑21 Okt 2011 10:48 Daljina moze nekad da bude stvarno bolna, posebno ako je rijec o osobi koju puno volite, ali u istom trenutku i pravi test za ljubav. Jer takve veze po meni zahtjevaju puno odricanja, truda, pokidanih nerava, povjerenja i naravno bezgranicne ljubavi.. Tesko je odrzati vezu na daljinu, ali ako se dvoje stvarno mnogo vole, daljina ih ne koci, za sve je potrebna volja i ljubav nista vise.
A mane daljine su, sto tu osobu zelis sve vise i vise i vise i imas osecaj da ces eksplodirati ako je uskoro ne vidis, a ta mana ima i prednost, iz tog razloga te zelje za vidjanje, ljubav raste sve vise.