Jel taj narod glasao za ovakvu BiH ????pasa74 je napisao/la:
kada sam rekao narod je glasao,to se odnosilo na 1992 godinu kada je od dva zla trebalo izabrati ono manje....
Ako nije , to znaèi samo jedno - taj narod su zajebale njihove voðe !!!!!!!!!!!!
To ti opisa tako kao da si ¾elio ba¹ ovakvu BiH i da si se borio ba¹ za ovakvu BiH !pasa74 je napisao/la: sav teret nezavisnosti Bosne i Hercegovine,sa svima onima koji su je zeljeli kao takvu,iznio sam na svojim ledjima.
Ma daj mi veæ jednom ime èovjeka, koji je bio komandant te TO !pasa74 je napisao/la: od 4 aprila 1992 godine sam stupio u rat kao pripadnik TO BiH(tad sam imao 18 godina).
Svaka èast svakome , pa i tebi a nije mi jasno kako mo¾e¹ biti ponosan na izgubljenu bitku ?pasa74 je napisao/la: citav rat sam bio u Bosni kao pripadnik ARBiH,to je odgovor koji si htjela cuti.i previse granata je palo pored mene,koje me nisu stedjele kao ni moje prijatelje suborce,znam ja sta je pakao rata"vase velicanstvo".
Mislim da nisi fer do te matere , jer izgubiti djecu svoju - to je vrijedno pomilovanja a nikako neke kritike.pasa74 je napisao/la: zao mi je majke koja je izgubila 5 sinova ali mislim da tu majku treba pitati,za sta je ona glasala na referendumu,svi mi koji smo glasali,svojim glasom smo prihvatili ono sto nas ceka u neizvjesnoj buducnosti.
Ta mati bi bila veselija da je mogla sa svojom djecom otiæi u neku treæu zemlju i tamo poèeti iznova ¾ivot - jer u BiH vladaju mraène sile !
!
Jel ti misli¹ da sad narod nije neèiji rob ?pasa74 je napisao/la: mi koji smo bili za Bosnu nismo mogli izbjeci rat i stradanje,jer i da smo ostali 1992 godine u toj srboslaviji,bili bi robovi srba i opet bi se desilo isto,jer narod bosanski ne trpi robstvo.i da se kojim slucajem desi opet rat u BiH,ja bi opet bio dole sa onima sa kojima sam bio od 92 do 96,i dao zivot za BiH ako tako treba,jer ja sam bosanac draga moja!!