Uklonuti Bot-ove sa chata!
Uklonuti Bot-ove sa chata!
Uklonuti Botove sa chata-a
ovu temu pisem po drugi put, i napisat cu je i po 100000000001x sve dok ne sklonite botove!
Brisati mozete koliko hocete al i ja umijem da napravim koliko hocu da napravim accounta!
budite ono sto jeste nemojte biti ono sto niste!
ovu temu pisem po drugi put, i napisat cu je i po 100000000001x sve dok ne sklonite botove!
Brisati mozete koliko hocete al i ja umijem da napravim koliko hocu da napravim accounta!
budite ono sto jeste nemojte biti ono sto niste!
Re: Uklonuti Bot-ove sa chata!
Eh , kad bi se mi prilagođavali svakom pojedincu , gdje bi stigli
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

na pojedincima se posao gubi!
mozda da svi odu pa da ostanu samo botovi nek se oni sami dopisuju?
mozda da svi odu pa da ostanu samo botovi nek se oni sami dopisuju?
Da, upravo tako a to se nama sviđa,....... šta ćemo sad ![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Mrki62 je napisao/la:Da, upravo tako a to se nama sviđa,....... šta ćemo sad
mrki

biscanka_17 is bih@BOLCHAT474804.bih.net.ba * biscanka
biscanka_17 is a Network Service
biscanka_17 End of /WHOIS list.
ove glupe botove seljak glupi, nisma mislio na mod botove... a kako vidim tebi idealno odgovara da pricas sa botovima koji ti nikad ne odgovore... Cedo moje ANEX 7 klocu!
ove glupe botove seljak glupi, nisma mislio na mod botove... a kako vidim tebi idealno odgovara da pricas sa botovima koji ti nikad ne odgovore... Cedo moje ANEX 7 klocu!
Fule je napisao/la:biscanka_17 is bih@BOLCHAT474804.bih.net.ba * biscanka
seljak??? hmmmm
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Trebali bi biti ljubazniji kada su u pitanju prijedlozi nasih clanova
Stric Viper je glavni i odgovorni po tom pitanju, tako da ne treba pisati u množini ![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)

Govorim o reakciji clanova kada e neko obrati sa pitanjem
govorim i ja cesce vrijeme, al kad ti se neki kurton ubaci u razgovor gdje ga nikad niko nista ne pita i uopce ga mozda i ne interesuje, onda prekipi kapak, a fakat je fino kad udjes tek na chat pa vidis 20 user-a medju 70 botova koji tarlahaju radi populacije.,... mislim stvarno nemam rijeci svaka cast pojedinim korisnicima al oni su izuzetci, al ovaj je zasluzio da mu kazem ANEX 7 pasa moj...
ovaj mi dodje isto kao kad dodjes u opcinu da izvadis neki papir il nesto i obratis se portiru po pitanju prijeve gdje ces i sta ces a on ti uzme solit pamet da ti ne trebas na shaltere da bi ovjerio kopiju vozacke dozvole vec da ides u odjel sumarstva... :S
ANEX 7 DMS
ANEX 7 DMS
Vihor je napisao/la:Govorim o reakciji clanova kada e neko obrati sa pitanjem
on pitao i dobio odgovor!! zar nije????
Dobro Selma, sta jos mozes da kazes?
Mislim da nije potrebno da jedno te isto pisemo!!!! mrki je vec dao odgovor na tvoje pitanje i tacka!!! kad gazda bude tu neka vidi i obrise sta moze i hoce!Fule je napisao/la:Dobro Selma, sta jos mozes da kazes?