bi pa nebi...odluÄÂ' se!papaya je napisao/la:mickey je napisao/la:niko nije mene spomeno
eto ja, ja bi htjela, da te NEupoznam
Koje osobe sa foruma bi htjeli da neupoznate?
Re: Koje osobe sa foruma bi htjeli da neupoznate?
- Bebana_de
- Velicanstvo Foruma

kako je ovo muvanje na javnom mestu,,allllloooooooooooo DRUGARICE ![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
Re: Re:
[smileyheartbounceqy7beba80 je napisao/la:Zasto ne pocnete ovako razmisljati svi ljudi cak i ja imamo mahane /kritiÄÂnost i Samokriticnost/zasto ne njegujemo ružu kad je lijepa a trn odsjecamo to znaci hajde da mi svoje mahane popravljamo ako mozemo i sto vise a vrline da koristimo kao neciji dar e to je pravo i onda se ne bi smo mrzili i nebise nam ljudi mrski bili,dosadni itd.a
IM_ex je napisao/la:Takodje te dvije pomenute.
Vremenom, znam da ce ih biti jos, na zalost
Pa voljela bih upoznati sve, ÄÂak i one koje ne volim iz razloga da im u facu kažem ono Å¡to hoću i pritom gledam njihov izraz lica ![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
sreća većina mi je draga, ustvari skoro svi![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
sreća većina mi je draga, ustvari skoro svi
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Nema nikoga ono posebno da nebih voljela da ga upoznam.....do sada su svi bili ok..... ![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)

kao sto sa svima ovdje diskutiram tako bih mogla i u reali
nama da nekog ne bih zeljela upoznati osim osobe koje su fizicki nasilne a nadam se da takvih medu nama nema![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
nama da nekog ne bih zeljela upoznati osim osobe koje su fizicki nasilne a nadam se da takvih medu nama nema
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!
Make my day!Re: Koje osobe sa foruma bi htjeli da neupoznate?
Sve osobe koje bih zeljele mene upoznati i ja zelim njih...dapace drago mi je strvarati i siriti prijateljstvo...Zato sam tu....