VidiĆā¦ĆĀ” da sam ja u pravu ,........... mnogo Ćā¦Ć¾eMski ne znaju Ćā¦ĆĀ”ta hoĆāĆ¢ā¬Ā”e a kako ĆāĆ¢ā¬Ā”e tek znati definisati idealnog muĆā¦ĆĀ”karcapapaya je napisao/la:Meni je jedan idelan muskarac rekao: ti znas sta hoces, za razliku od puuuuuuno zena.
Meni je to bio kompliment
Idealan muskarac??!
Re: Idealan muskarac??!
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doÄi, ali baÅ” zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepÅ”a i najsjajnija!

Idealan muĆ
Ā”karac ne postoji,kao ni idealna Ć
¾ena. To je moguĆā”e naĆā”i samo u svojoj maĆ
Ā”ti, a Ć
¾ivot je malo drugaĆĀija priĆĀa i nudi muĆ
Ā”karce sa malo viĆ
Ā”e ili malo manje mana. VaĆ
¾no je samo prepoznati da li su to velike ili male mane i onda se taj muĆ
Ā”karac pretvara iz ruĆ
¾nog Ć
¾apca u naĆ
Ā”eg princa ili nekog zlog ĆĀarobnjaka . Nikada ne traĆ
¾ite ono Ć
Ā”to ne Ć
¾elite da naĆāete jer ako traĆ
¾ite idealnog muĆ
Ā”karca on je samo idealan u tom trenutku, a veĆā” sutradan biĆā”e smo naĆ
Ā” izbor sa kojim Ćā”emo se smijati ili plakati u jednom trenu. MoĆ
¾da Ćā”emo bolje izabrati ako u jednom trenu zatvorimo oĆĀi i pruĆ
¾imo ruku naslijepo prema osjeĆā”aju koji imamo veĆā” ako analiziramo njegovu idealnost. MoĆ
¾da sve ovo ima malo smisla , a baĆ
Ā” takva priĆĀa je i priĆĀa o idelanom muĆ
Ā”karcu ili Ć
¾eni.
Nnejra je napisao/la:Idealan muĆ Ā”karac ne postoji,kao ni idealna à ¾ena. To je moguĆā”e naĆā”i samo u svojoj maĆ Ā”ti, a à ¾ivot je malo drugaĆĀija priĆĀa i nudi muĆ Ā”karce sa malo viĆ Ā”e ili malo manje mana. Vaà ¾no je samo prepoznati da li su to velike ili male mane i onda se taj muĆ Ā”karac pretvara iz ruà ¾nog à ¾apca u naĆ Ā”eg princa ili nekog zlog ĆĀarobnjaka . Nikada ne traà ¾ite ono Ć Ā”to ne à ¾elite da naĆāete jer ako traà ¾ite idealnog muĆ Ā”karca on je samo idealan u tom trenutku, a veĆā” sutradan biĆā”e smo naĆ Ā” izbor sa kojim Ćā”emo se smijati ili plakati u jednom trenu. Moà ¾da Ćā”emo bolje izabrati ako u jednom trenu zatvorimo oĆĀi i pruà ¾imo ruku naslijepo prema osjeĆā”aju koji imamo veĆā” ako analiziramo njegovu idealnost. Moà ¾da sve ovo ima malo smisla , a baĆ Ā” takva priĆĀa je i priĆĀa o idelanom muĆ Ā”karcu ili à ¾eni.
Kad upoznamo i zavolimo nekog sa svim dobrim i losim osobinama, imamo u njemu/njoj prijatelja u svim situacijama, sretni smo pored nje/njega to je za mene idealna osoba..... ![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
Upravo zato Ŕto je tako topao, osmijeh je ljepŔi od bilo kojeg
cvijeta na svijetu.
cvijeta na svijetu.