![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif) . Nisam razmišljala o muškim nogama, ali mi je pomalo smiješno kada momak ima noge prave kao djevojka
 . Nisam razmišljala o muškim nogama, ali mi je pomalo smiješno kada momak ima noge prave kao djevojka ![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif) . Nije loše da su malo na oks
. Nije loše da su malo na oks ![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif) ili što reče " sportske noge ".
 ili što reče " sportske noge ".![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif) . Nisam razmišljala o muškim nogama, ali mi je pomalo smiješno kada momak ima noge prave kao djevojka
 . Nisam razmišljala o muškim nogama, ali mi je pomalo smiješno kada momak ima noge prave kao djevojka ![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif) . Nije loše da su malo na oks
. Nije loše da su malo na oks ![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif) ili što reče " sportske noge ".
 ili što reče " sportske noge ".Nnejra je napisao/la:Nasmija me ova tema. Nisam razmišljala o muškim nogama, ali mi je pomalo smiješno kada momak ima noge prave kao djevojka
. Nije loše da su malo na oks
ili što reče " sportske noge ".
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif) 
  ![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)