Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#241 Post Postao/la im_ex »

Ali, posto se uvijek nadje neko u sjeni ko nece dozvoliti da stradaju neduzni, sandzacki - pasa zasuka rukave i rijesi se pridruziti i pomoci braci i sestrama ... necujnim korakom se pritajio uz prozor (zamisli da je prizemlje) i vidje Zmixu kako :stupid:

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#243 Post Postao/la im_ex »

ali samo da bi bio bezbjedan ako ...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#245 Post Postao/la im_ex »

Vidje sandzacki-pasa kako ona, dok halapljivo tare sirnicu pruza jedan kovrc nekome kog on jos "nema u kadru" :stupid:

Pomjeri se i ugleda - mrki62 je kod Zmixe :stupid: ...cuje ga kako joj predlaze:" znas Zmixa da sam razocaran sto ona IM_ex uopce postoji, u zivotu a i u sredini nasih poznanika ... ali, kad vec postoji, dal bi ti bila voljna da mi pomognes docapati se one sabinaM, a ja cu ti za uzvrat pomoci da se ipak ponovo priblizis tvom zeljenom Iliru ??

Samo kazi - tu sam

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#247 Post Postao/la im_ex »

Sta mi se ovo desava, Boze dragi :stupid: - pitao se dok je i u Zmixi vladao haos.

Ona sa sandzackim-pasom ... tijelom ga zeli samo za sebe, da bude uvijek njen, ali, samo tijelom/facom, a ne i njegovim nacinom razmisljanja ... sem tog kroz sta oboje u isto vrijeme prolaze :blush:

Krivo je mrkom62 ... eto, otkle da sandzacki pasa uleti i shebe mu planove , jos ga podobro krkno u celenku ... gleda u Zmixu koja ...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#249 Post Postao/la im_ex »

i po ko zna koji put se pitajuci kako to da su sve pase koje on poznaje pozeljni muskarci :baa:

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#251 Post Postao/la Sabinam »

Opa ovo je vec hard

Ali Mrki odluci da se tu to sexanje prekine...i veli odoh ja dalje....sta ce s ovo dvoje biti bas me briga...ali ocito je da su pripreme za svadbu bile uzaludne....odoh ja....

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#252 Post Postao/la im_ex »

papaya-republic je napisao/la:Ja se vise ne snalazim ovdje, kad god sebe ubacim negdje, neko me izbaci :boxing:
Din-din-dinastija
hahah [smilie=to funny.gif]

Papaya je zaludila bosmana ... ali, pjevaljka k'o pjevaljka, ide dalje ... bacice se na cyrus-virus-a :biggrin:

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#254 Post Postao/la Sabinam »

A Zmixa iza njega i dok se on nadao socnoj sceni koju je unaprijed smislio u svojoj glavi, Zmixa izlija na njega kabal ledene vode....tako da su mu se svi udovi skupili....I cure rekose "Cyrus, zlato, ne budali i svoju mastu zakljucaj u neku donju ladicu...vrijeme je da pokupimo ostatak banda i krenemo na tourneju Od Kosova do Slovenije...ceka nas jos mnogo svadbi"....

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#255 Post Postao/la im_ex »

i dok ju jos odmijera odakle da pocne da ju pribjera, pade mu na um bosman te ruke koje je bio ispruzio prema njenim nogarima usmjeri ka njenoj kosi ... prsti mu nestadose u mirisnoj joj, bujnoj al vec pomalo "ala bas me briga" stila frizuri

Odgovori