Nastavi pricu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
"Cekaj bona Zmixa, cekaaaaaj, kochi, hallo :baa: znamo da tezis ostati uz Ilira ... kud ces, kud se ti guras da putujes :baa: - rece cyrus
SabinaM se razocarala uzaludnim organizovanjem za svadbu, ali, ni ovo trenutno zatisje joj nije na odmet - koristi priliku da se nadje s mrki62 a da bi se ujedno malo bolje raspitala o Hamidu :biggrin:
SabinaM se razocarala uzaludnim organizovanjem za svadbu, ali, ni ovo trenutno zatisje joj nije na odmet - koristi priliku da se nadje s mrki62 a da bi se ujedno malo bolje raspitala o Hamidu :biggrin:
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
hahah, eeeeee, ovo je telepatija ... ne da bosman papayu nikome [smilie=to funny.gif]bosman je napisao/la:... i bas u tom momentu doleti kao grom iz vedra neba bosman i urlice: sta hosh, sta hos cyrus???....
hajde, sta si zapjenio, bosman ... ebote, pa nesh me zar zvajznut tom aktovkom, a ... sta si se razmaho :baa:
idem ja sad malo tamo u drugu pricu da se sjetim to u vezi balonacyrus_the_virus je napisao/la:...a papaya pokvasi ruke i nakvasi kosu koja joj se podigla od silne halabuke...umorna sam i odoh leæi....bosman je napisao/la:... aj mati moja mila, on zna ko bajagi da sam Ahmo (nije bosmanu tako ime ali neka bude mu umjetnicko ime) a ja mu ni facu nemogu prepoznati. De matereti malo osvjezi nam pamcenje Cyrus i namah da ti kazem: papaya, nemoj da ti se vise ista dize!!!!!
bolje da me prepozna¹ jer ako ne onda æu te u drugoj prièi izbaciti iz balona :biggrin:

cyrus_the_virus je napisao/la:...a papaya pokvasi ruke i nakvasi kosu koja joj se podigla od silne halabuke...umorna sam i odoh leæi....bosman je napisao/la:... aj mati moja mila, on zna ko bajagi da sam Ahmo (nije bosmanu tako ime ali neka bude mu umjetnicko ime) a ja mu ni facu nemogu prepoznati. De matereti malo osvjezi nam pamcenje Cyrus i namah da ti kazem: papaya, nemoj da ti se vise ista dize!!!!!
bolje da me prepozna¹ jer ako ne onda æu te u drugoj prièi izbaciti iz balona :biggrin:
Hahahahaha, mislio sam da se tebi nista nedize cyrus kad vidis papayu, ali sam se zanio malo u pisanju!!!