Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#511 Post Postao/la im_ex »

sabinaM je napisao/la:Joj im_ex show ti je bio fenomenalan... [smilie=to funny.gif]
zar si sumnjala :P

A na spratu se i opet ne ode na spavanje. Oni koji bi rado i da zaspe, ne mogu ... Ilir ne da ni cut' ... iznovijeda pjesme time saltajuci svoje drustvo koje je doprinijelo da nastup bude kakav i jest bio, krajnje raznovrstan i veseo, salta ih kao da birka omiljene pjesme na youtube ... niko ne uspijeva da ga urazumi

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#512 Post Postao/la Sabinam »

Ali svi su tako umorni...da naprosto ne mogu vise da drze oci otvorene a kamo li da stoje na nogama...tako da poljegase onako odjeveni a cure sa sminkom na licu....nisu imali vise snage nizasta (ajde Im_ex nek se odmore malo) jedino Ilir pun energije i praznih dzepova uziva uz muziku mastajuci o Zmixi...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#513 Post Postao/la im_ex »

hahah, hajd', nek se odmore kad si navalila :lol:

Prisla mu je gledajuci ga duboko u oci ... ujedno pokazujuci zaljenje sto je bila onako zlocesta cura, kako prema njemu, isto tako i prema vecini njegove raje.
"Boze, kako je lijep ovako od derneka umoran" - ponavljalo joj se u mislima

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#514 Post Postao/la Sabinam »

Nadam se da ce zauvijek ostati samo moj....jer ne bih podnjela da ga moram djeliti...a patoloski sam ljubomorna....bolje da me ne cini ljubomornom jer...uhuhuh tek sam onda opasna...ovo do sada sam bila mala beba....

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#515 Post Postao/la im_ex »

sabinaM nije mogla da zaspi ... zalud umor, zalud sto je itekako zadovoljna nastupom ... okretala se u krevetu tamo-amo, prevrtala jastuk pokusavajuci se bolje namjestiti i zaspati - ne, nije islo :huh:

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#517 Post Postao/la Sabinam »

Dr¾eæi lopatu u ruci visoko iznad glave a iza vrata....od¹krine vrata...a tamo onaj ra¹èerupani mladiæ koji je trazio cigare, popravljao bus i zamal ju ispovraæo u holu hotela...
Hej...sta se suljas skoro sam te mlatnula lopatom po glavi sta hoæe¹?
A on vadi snop papira i veli:..............

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#519 Post Postao/la Sabinam »

Ali on joj brzo razjasni da je on mladi producent (zadnja godina faksa) i da zeli da mu njihov band bude odskoèna daska za uspjesnu karjeru....
Na sta ona odgovori: "Nista ti ja necu reci sve dok mi ne objasnis sta producent uopæe radi"...ipak je ona iz malog kosovskog mjesta...mozda u njihovoj trupi ima tko bi mogao odraditi taj producentski posao bez da uzalud bacaju pare....ipak treba otplatiti jos jasminovo odjelo

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#521 Post Postao/la Sabinam »

pa to je nesto kao menadzer....imas pravo...treba nam to i onako lutamo po ex yu ko muhe bez glave....a reci mi koliki je tvoj postotak zarade? (Lukavo pitanje Sabina...bravo)

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#523 Post Postao/la belly_dancer »

moze,naravno..i reci mi kako zamisljas tu suradnju??
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#524 Post Postao/la Sabinam »

ma mozes i leæi sto se mene tièe...ali samo mièi te prljave cipele s prekrivaèa.....
A tako velis ti nama samo plaæu...ma ne dolazi u obzir mi smo ipak samo svoje gazde...slobodni...kao kakva èerga.

Imas li kakav drugi prijedlog....osim da nam budes samo mehanièar?

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#525 Post Postao/la belly_dancer »

pa posto sam inace po struci seksolog
onda bi mogao i to obavljat..al
kako ocete.. :D
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

Odgovori