Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#586 Post Postao/la sabinax »

...buckasti Bosman...ma nema te letve koja bi njega razbila...ipak je on snagator...ima tu i mi¹iæa...ispod tog dobroæudnog tijela....pridize se a netko ga drzi za ruku.....sada ce on izvuæi tu osobu...po ruèici se cini da je zensko...zato Bosman s radosæu povuæe....a tamo....

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#587 Post Postao/la im_ex »

belly_vrtirepkica

Pomoze i njoj da ustane, a ona ionako prekratka leprsava haljinica na volacice je ostala zavracena poput kakvog neobicnog sala, otresala je kosu prepunu prasine i pita doktora Brku77:
" Doktore, Brko77, da nisi mozda vidio ...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#589 Post Postao/la im_ex »

jasmin031 je napisao/la:Ovako. Ja bi da se vrnem u ovu prièu al ne mogu povatat sve konce. ©ta se zbilo? Jel se Eurovizija odr¾ala? Jel Laka pobjedio? Jel su Zmixa i Ilir i dalje zajedno?
Pobjeda je nasaaaaaaaa :mir: ... jesu jos zajedno al, ono, i dalje nikakva bas vidna pomaka na bolje ... bio eto jak zemljotres .... nastaviiiiiiii, sve sam ti prepricala [smilie=to funny.gif]

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#590 Post Postao/la sabinax »

Nije bitno Jasmine...bio je potres i sve ide iz pocetka...sada gledamo tko je prezivio

Smekera888....

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#591 Post Postao/la im_ex »

" Ne, nisam jos nikog vidio sem tebe, evo.
Pomozi mi da ih nadjemo, al pozuri dok nije postalo vec kasno :stupid:

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#592 Post Postao/la belly_dancer »

I onda se desilo ono neocekivano..Poceo je najstrasniji pozar ikad!!A svi ovi navedeni su....
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#593 Post Postao/la im_ex »

... kao na znak: 3 ... 2 ... 1 ... sad ... potrcali da rove po gomili zatrpanih stvari. Nikom ni na um nije palo da pokusa izaci napolje - [-X rovili su po polomljenom namjestaju zatrpanom debelom naslagom prasine i iskomadanog crijepa ... rovili su kao krtice ranjavavsi ruke krhotinama stakla i crijepa.

belly natrapa na ispruzenu ruku iz koje je cijedila krv ... ali, jos ne vidi cija je to ruka. Vrisnu od soka i nesvjesno ju povuce ka sebi misleci da je ruka vec odvojena od ostatka tijela te da ce tog trena tresnuti na dupe, ali, ne desi se to.
Belly ostade na nogama sto joj dade novu snagu ... povuce jace i tad prepozna ...

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#594 Post Postao/la sabinax »

Sabinu....oh od kuda se sada ova stvorila....
Sta je bilo to nije bio potres to se avion Cesna srusio na hotel u kojem se odrzavao izbor za Euroviziju...za upravljaèem je bila Papaya a kopilot Sabina...slabo je oèitala koordinate i zaletjele su se ravno u hotel...koji je zbog starih instalacija poæeo goriti.....

Im_ex daj sada onaj ki¹ni oblak

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#596 Post Postao/la im_ex »

sabinaX je napisao/la:Sabinu....oh od kuda se sada ova stvorila....
Sta je bilo to nije bio potres to se avion Cesna srusio na hotel u kojem se odrzavao izbor za Euroviziju...za upravljaèem je bila Papaya a kopilot Sabina...slabo je oèitala koordinate i zaletjele su se ravno u hotel...koji je zbog starih instalacija poæeo goriti.....

Im_ex daj sada onaj ki¹ni oblak
hahah, nije lose, nije lose, sabinaX ... da ti nisi tako, ja sam vas vec ranije zamislila u avionu koji je stigao neocekivano da gasi munjevitom brzinom, kao, eto, to je novotarija, svjetski rekord u gasenju pozara :lol:

ev ga, da iskalim (ujedno) ostatak huje od sinoc i zbog odlaska vas dvije onomad iz Price, beem vam, evo ga :P

slika

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#598 Post Postao/la im_ex »

njih, beem im ... a i na bosman, hjooj - pa sta li mi to oni kao takvi bas toliko znace, pitam se [-(

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#599 Post Postao/la sabinax »

Ma ne brljavi Papaya vidjela sam kako si onog Mrkog tipa gledala na Himalayi....ali eto srce nas vuklo u pradomovinu pa se vratismo....a i griznja savjesti je jaka...ipak smo vam maznule sve pare: Rece Sabina
Mi smo sada nesto para zaradile (moralnim poslovima naravno) pa smo se odlucile iskupiti za sve....kupit æemo novi autobus Mercedes i idemo na more jer jos malo pa ce ljeto....Juuuuupiiiiiiiiiii

Odgovori