:-k onda mi nista drugo ne pre ostaje do traziti sebi lijeka
ala sam ljubomoran cudo jedno, al ozbiljno :huh:
Ljubav,ljubomora,hladnoca =?
- Megaskotica
- Hronicar foruma
Nisam ljubomorna...na nesto sto nepostoji...jer prema covjeku sa kojim bih zivjela moram imati potpuno povjerenje....
Ljubomorna bih bila kada bih se ocigledno udvarao drugoj zeni u mom prisustvu ili kada bih ga vidjela da flertuje sa drugom ...To nije ljubomora to je raspad sistema ... :baa:
Ljubomorna bih bila kada bih se ocigledno udvarao drugoj zeni u mom prisustvu ili kada bih ga vidjela da flertuje sa drugom ...To nije ljubomora to je raspad sistema ... :baa:
Zadnja izmjena: ra-ja, dana/u 19 Mar 2008 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da me nisi svatila....EdeLa67_ je napisao/la:A ja tu osobu jos nisam upoznalaRa-Ja je napisao/la:Nisam ljubomorna...na nesto sto nepostoji...jer prema covjeku sa kojim bih zivjela moram imati potpuno povjerenje....
Ljubomorna bih bila kada bih se ocigledno udvarao drugoj zeni u mom prisustvu ili kada bih ga vidjela da freltuje sa drugom ...To nije ljubomora to je raspad sistema ... :baa:![]()
Ali jeste, dobro si rekla.. :chuckel:
Hocu da kazem da nikada nedajem povoda za ljubomoru niti zelim da me neko testira ni u sali sa ovim sto sam navela kada bih mogla biti ljubomorna..... :chuckel:
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
Ako si ti mene svatila...onda ja nisam tebe ...merazumijem ovu recenicuEdeLa67_ je napisao/la:Razumila sam te Ra-Ja.Ra-Ja je napisao/la:Mislim da me nisi svatila....EdeLa67_ je napisao/la: A ja tu osobu jos nisam upoznala![]()
Ali jeste, dobro si rekla.. :chuckel:
Hocu da kazem da nikada nedajem povoda za ljubomoru niti zelim da me neko testira ni u sali sa ovim sto sam navela kada bih mogla biti ljubomorna..... :chuckel:
Znas, ti uvijek mislis da ja tebe ne razumijem.. :chuckel:
Dali je to do mene ili do tebe, jer stvarno se osjecam glupa kada s tobom komentarisem.. :eh:
" A ja tu osobu jos nisam upoznala" Koju......???
Ovakvu mog misljenja....
Ili osobu sa kojom si u kontaktu...pa je jos nisi upoznala...sorry za nerazumjevanje.... :inlove: ^
Sto se tice izrazavanjua ljubavi prema nekome...to se pokazuje i dokazuje tamo i gdje kada treba......djelima..... :inlove:
Kad volim ...nevolim sto hocu...nego zato sto to osjecam....

Naravno i rijeci su vazne ......jer je izrazajno sredstvo rijec.... ali ne u tolikoj mjeri....
Ili