Vasi najdrazi filmovi?
- Alma_sa
- Svakodnevni prolaznik
- Kontakt:
Vasi najdrazi filmovi?
Koji su Vam najdrazi filmovi, bilo strani, bilo domaci? Preporucite neki film za pogledati, neovisno o zanru, koji je na Vas ostavio odlican dojam...
- Alma_sa
- Svakodnevni prolaznik
- Kontakt:
...hehehe, maratonci su legende, najbolji film svih vremena definitivno, tako da bi to svi trebali pogledati...posljednje sto sam gledala jeste "Nebo iznad krajolika"...prepun je humora i zaista je dobro uradjen, nema neke teske teme, samo smijeh i zezancija, ono sto nam i treba, tako da ga preporucujem svima... :naughty:habe je napisao/la:Film koji sam nedavno piogledao je MARATONCI TRCE POSLJEDNJI KRUG
stvarno je lud film ko god nije gledao toplo preporucujem ::]:
- Fini_momak_81_sa
- Pocetnik
- Alma_sa
- Svakodnevni prolaznik
- Kontakt:
Fini_momak_81_Sa je napisao/la:Ma najbolji je ba na¹ fiml,ali oni stariji recimo tipa ®ikina Dinastija,ma razvaljuju Deda ®ika i Deda Milan:)
Pozdrav
...hehehe, - Ne ulazi, razvijam film! - ...ma i to je super, mada su skoro svi nasi stari filmovi za 10...i Karaula je dobar film, ali naravno, svi imaju svoje ukuse, neko skonta na jedan, neko na drugi nacin... :naughty:
- Eminem-mirc
- Pocetnik
- Kontakt:
:)
Moj najbolji film je definitivno Petak 13. i Brzi od Hrane ako je iko gledao ... Pravo su extra 

- Eminem-mirc
- Pocetnik
- Kontakt:
Re: lonely
lonely je napisao/la:meni najomiljeni film uh nothing hill de pogledajte nechete pozaliti il NOOTE BOOK ljubavna pricha morate pogledat ovo preporucujem tresnjicom iend isoldenechete zazaliti
oooooooooooo opa hvala ti bato cu da gledam

nego koje filmovi ja gledam i mnogo cenim su stare filmovi, vise mi se dopadaju, kao Gone with the wind ili Casablanca a od novi filmovi je ok Charlie and the Chocolate Factory i Memoirs of a Geisha sta je ist dobro je Tesna koza.....