Ali posle sto smo vise komunicirali on mi je dao do znanja koji su njegovi planovi samnom i ako mu nije bilo ni malo lako da mi to sve pretoci. Tad sam ja poslusala mozak po prvi put, a ne srce i morala da ga odbijem! Jer ipak ja sam ovde u Bg, tu mi je porodica, svi prijatelji. Neki moj uobicajeni zivot i sav moj mali svet koji me okruzuje! A on zivi u inostranstvu eh, a ja sam alergicna na inostranstvo! :huh: Secam se devedesetih godina moji su hteli da palimo za inostransrvo, ali ja sam bila najveci protivnik te sulude ideje! Jednostavno ne mogu da zamislim da zivim negde drugde sem u Beogradu!!!
I sad smo u kontaktu ali vise ne pricamo o nama, mislim pricamo ali samo kao o najboljim drugovima do groba, sto se kaze!

Isli smo nekoliko puta zajedno na more, docekali neke nove godine zajedno, cestitamo rodjendane i verske praznike jedan drugom. Svaki put kad je neko od nas u bedaku obavezno se cujemo da se izalimo i moram da priznam odma mi je bolje!
Tako da sam internet jako zavolela, jer eto da nema neta nikat ne bi upoznala po predivno bice!!! [smilie=heart fill with love.gif]