Karijera ili..?
Karijera ili..?
Koliko moze karijera da utièe na va¹ ljubavni ¾ivot? :huh:
- Alyssa_
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu
Re: Karijera ili..?
dobra tema.....EmiNS24 je napisao/la:Koliko moze karijera da utièe na va¹ ljubavni ¾ivot? :huh:
...ovako, za mene karijera nije vaznija od ljubavi, ljubav mi je uvjek na prvom mjestu jer karijere uvjek ima, samo ljubav treba cuvat i pazit...
moje misljenje

- Alma_sa
- Svakodnevni prolaznik
- Kontakt:
...pa u principu mo¾e se imati oboje i ljubav i karijeru, i biti uspje¹an i u jednom i drugom segmentu, jer samo treba sve pa¾ljivo isplanirati, postaviti sve prioritete...meni je porodica na prvom mjestu, zatim ljubav, pa tek karijera, i sla¾em se sa Alyssinim mi¹ljenjem, ljubav treba èuvati i paziti...¾ivot je pun neoèekivanih dogaðaja i nekakvog nazadovanja, ali to ne mora znaèiti da smo "donji", jednostavno, samo smo ljudska biæa... 

- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca
Moja zena ce inshaAllah prvo biti supruga, majka, pa onda poslovna zena. Samo po ovom redu i nikako drugacije. Nezelim da mi se djeca vaspitaju kod nekog stranca/koga neznam u vrticu ili da ulazim u kucu poslije posla u kojoj nema nikoga isto kao da zivim sam. Zena treba da me ceka otvorenim vratima i da mi nazove naj ljepsim pozdravom a ja tako isto trebam da je toplo zagrlim i poklonim nesto sto ce njezino srce jos vise da otopi.
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..