Dali ste osoba koja se u ime mira i blagostanja ne uplice u diskusiju, jer ne zeli nikom da se zamjeri i bude uskracena za to da dade svoje misljenje, jeste li osoba koja cvrsto brani svoje stavove do "zadnje kapi krvi", jeste li osoba koja dade svoje misljenje i bas vas je briga sta ce netko na to odgovoriti, jeste li osoba koja da odgovor u jednoj recenici i ne obrazlaze detalje ili ako vas neko pita zasto tako mislite???
Ja sam recimo osoba koja se voli uplesti u ama bas sve (cak i kada nema neko saznanje o temi, svjesna sam da to nije dobro, ali moram dati misljenje pa makar i o tome da me ta tema ne zanima)
Volim diskusiju, ali do neke granice, ponekad kad vidim da diskusija nema smisla i krece se u smijeru prepucavanja ja prekidam i ostajem pri svom misljenju.
Najvise volim kad mi netko smireno i razumno, bez emocija objasni upravo ono sto me zanima, onda je opet na meni da prihvatim ili ne. Iako zastupam i misljenje da nije uvjek sve crno ili bijelo, vec da cesto u zivotu ima i sarenila