Ovde pisite vase probleme ako ne mozete u CHAT
zasto se izvinjavas?
Ja se vala nemam zasto izvinjavat.
Re: Proxy
Nekad bilo sad se spominjalolam3r je napisao/la:Postoji Proxy, kad dobijes gline na ip adresu samo izaberes socks proxy koji radi i ulazis, koliko god glines da dobijes mozes ponovo uci, samo mjenjas proxys, evo ovdije mozete naci neke http://www.samair.ru/proxy/socks.htm
- Ode_ja_u_sa
- Pocetnik
Hajde , ne budi na kraj srceta.Viper je napisao/la:ako imas neki komentar sto pomaze napisi ako ne nemas onda ne pisi.bjezBa je napisao/la:Strpi se jarane . Ima ih koji cekaju po dvije godine. Sta je to , malo domina , malo saha i prodje vrijeme :onfire:
Dobijas 1 opomenu od mene kod druge dobijas zabranu na forum
Jel se i ovo racuna za opomenu?
hajde da ja tebi postavim neko pitanje. zasta postoje ovakve stranice na netu? eto pomoci cu ti : za DRUZENJE !!!Viper je napisao/la:Pa napisi sta ti tacno pise kada se konektujes potrebno nam je nesta kao ovo CLOSING LINK ( 89.34.56.7) vazni su ovi brojevi.Ode_Ja_U_Sa je napisao/la:ej ja nisam odmah vidio da se ovdje treba pisat... ak moze da mi skinete ban sa nicka i sa ip adrese...molim vas.... nije do mene.....
i humor kreativni jos, nije za odmet.... a ti si se nasho ko malo dijete prijetit... pa vjerovatno to i jesi posto je reakcija na njegov komentar sa prijetnom, vishe nego pretjerana, nikako u mjeri.
smiri zivce popi pivce i ako ne volis radit sa ljudima.... niko te ne tjera
Xenci je napisao/la:hajde da ja tebi postavim neko pitanje. zasta postoje ovakve stranice na netu? eto pomoci cu ti : za DRUZENJE !!!Viper je napisao/la:Pa napisi sta ti tacno pise kada se konektujes potrebno nam je nesta kao ovo CLOSING LINK ( 89.34.56.7) vazni su ovi brojevi.Ode_Ja_U_Sa je napisao/la:ej ja nisam odmah vidio da se ovdje treba pisat... ak moze da mi skinete ban sa nicka i sa ip adrese...molim vas.... nije do mene.....
i humor kreativni jos, nije za odmet.... a ti si se nasho ko malo dijete prijetit... pa vjerovatno to i jesi posto je reakcija na njegov komentar sa prijetnom, vishe nego pretjerana, nikako u mjeri.
smiri zivce popi pivce i ako ne volis radit sa ljudima.... niko te ne tjera
eto dobijas i ti prvu opomenu
Reko sam ko ovde pise bez veze dobice ban ako sa tvojim komentarom nemozes pomoci onda ga ne pisi. Ako hoces salu i DRUZENJE ima ostalih thema dje mozes to da radis ovde ne. I ko to ne kapira mora da osjeti.
Ovo je samo topik da se drugim clanovima pomaze.
Srecom nisu svi takvi da upisu komentare dje hoce onda bi citav dan ovde prebacivo komentare u tacnu themu. Nadam se da je ovo zadnji bezvezni upis posto sledeci ko to radi dobija ban. Svuda imaju pravila. Ne odete i vi u kino i kazete hocu da pricam kada gledate film. Posto je film napravljen za druzenje. Imaju mjesta dje mozes imaju mjesta dje ne.
ali si ti neki ozbiljni
ma niko ne kaze da nisi u pravu ba, vec prvo bolje zvuci kada fino kazes, bez prijetnje. a drugo samom sebi tim cinis uslugu, jer se ne zamaras previshe
ps. ja bOgme ne mogu gledati film a da ne komentarisem. a horor kada gledam ne mogu a da ne vristim hehehe. nego jos me izbacili nisu
hajd ok izvini u pravu si ti, necem te peglati vishe. samo rekoh da ti kazem da se saburom uvijek vishe postigne nego prijetnjom
ma niko ne kaze da nisi u pravu ba, vec prvo bolje zvuci kada fino kazes, bez prijetnje. a drugo samom sebi tim cinis uslugu, jer se ne zamaras previshe
ps. ja bOgme ne mogu gledati film a da ne komentarisem. a horor kada gledam ne mogu a da ne vristim hehehe. nego jos me izbacili nisu
hajd ok izvini u pravu si ti, necem te peglati vishe. samo rekoh da ti kazem da se saburom uvijek vishe postigne nego prijetnjom
- leptirica-de
- Hronicar foruma
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..