mislim da ne treba priznat prevaru jer su velike šanse da ti partner ne oprosti.
također nije ti ni prvi ni posljednji put.
Treba li priznati prevaru???
Re: treba li priznati prevaru???
Hajd probaj, pa ces vidjeti da mu neces recideelina je napisao/la:ma treba voditi racuna da ne dodze do tog
a ako vec dodze u svakom slucaju je kasno
priznati ili ne...............ja licno neznam dali bi mogla da zivim sa nekim a da ga varam i lazem na tako okrutan nacin
kada bi mi se desilo mislim da bih priznala
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
vidovita_dzemila je napisao/la:kako možeš prevariti nekoga koga voliš? ili tu nisu velike ljubavi u pitanju?
ko je spomenuo ljubav
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
Gdje postoji obostrana LJUBAV..
...prevare nesmije biti...niti postoji....
Nemas se cime opterecivati ...niti sta priznati....
Uvijek kada covjek ili zena budu prevareni neka se pitaju Ma gdje je ta ljubav...
Nekada u vremenu se desilo...Doselila nova porodica zena ,muz sa djetetom.
Zeljela je da ima prisne komsinske odnose sa svima.Tako sprijateljili su se zaista prisno sa drugom porodicom.Jos sto ih je veoma vezalo njih dvojica su bili iz istog kraja negdje u Hercegovini,dok njih dvije su bile kao sestre...
Druzili su se ,veselili se zajedno,izleti u obliznja mjesta,na more,nista nije moglo proci da nebudu skupa....
Dosao je djavo po svoje...
Supruga iz porodice koja je zivjela odavno tu...Upratila svog muza i svoju prijateljicu...Odvali dvije brave...ma koja snaga ..boze moj...uletila u njen stan i nasla ih skupa.....
Kakva bruka plac djece tuca...tuzbe,sud..... orginalan teatar....Bljak
Zaboravili smo na Sabihu
...a ova sto je varala je slucajno njena drugarica....

Nemas se cime opterecivati ...niti sta priznati....
Uvijek kada covjek ili zena budu prevareni neka se pitaju Ma gdje je ta ljubav...

Nekada u vremenu se desilo...Doselila nova porodica zena ,muz sa djetetom.
Zeljela je da ima prisne komsinske odnose sa svima.Tako sprijateljili su se zaista prisno sa drugom porodicom.Jos sto ih je veoma vezalo njih dvojica su bili iz istog kraja negdje u Hercegovini,dok njih dvije su bile kao sestre...
Druzili su se ,veselili se zajedno,izleti u obliznja mjesta,na more,nista nije moglo proci da nebudu skupa....
Dosao je djavo po svoje...
Supruga iz porodice koja je zivjela odavno tu...Upratila svog muza i svoju prijateljicu...Odvali dvije brave...ma koja snaga ..boze moj...uletila u njen stan i nasla ih skupa.....
Kakva bruka plac djece tuca...tuzbe,sud..... orginalan teatar....Bljak
Zaboravili smo na Sabihu

bilo kako...prevara je samo prevara.....
kada bih doslo do toga ja bi priznala...posteno zar ne...???
kada bih doslo do toga ja bi priznala...posteno zar ne...???
niko_poseban je napisao/la:mickey je napisao/la:mislim da ne treba priznat prevaru jer su velike šanse da ti partner ne oprosti.
također nije ti ni prvi ni posljednji put.
ej pa ovaj je legenda...
to care,tako je
nikako ne priznaj pa neka ti i guzicu na vatru stave.
ja se slazem

mislim da ne treba ako već prevariš ne treba povrijediti voljenog ono što ne zna to ga i ne boli ali ako sazna....ne znam....ma ne treba opet
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
- Bebana_de
- Velicanstvo Foruma
Ne treba,,,
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
vidovita_dzemila je napisao/la:nella26 je napisao/la:mislim da ne treba ako već prevariš ne treba povrijediti voljenog ono što ne zna to ga i ne boli ali ako sazna....ne znam....ma ne treba opet
auuuffffffffffffffff