Posesivnost
Re: posesivnost
posesivnost samo unistava vezu i stvara jos veci otpor...bar kod mene
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

ja ne mislim da posesivna mora biti bolesna osoba...licno ne volim takve osobe, a nazalost ih imam puno u svom okruzenju....
posesivnost , ljubomora bez granice to je fakat ozbiljna bolest. To su ljudi sa kompleksom niže vrijednosti i jednostasvno njih ništa ne može promijeniti , ono što je jako žalosno je kad normalna osoba "padne u šake" takve osobe ali svakako ih se ttreba kloniti
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
sve žene koje bi bile slobodne, svakoj koja bi se slobodno ponašala ja bi lijepo
kajÅ¡om po leÄ‘ima pa ti sinko moj budi slobodna. ti meni nemaÅ¡ Å¡ta bit slobodna jer bi te ja fino istuko, sve Å¡to je Å¡to se ponaÅ¡a slobodno ja istuÄÂem sve a ja znam kolko se to slobodno ponaÅ¡a pa to nije normalna stvar. sve bi slobodne istuko.
marš!
kajÅ¡om po leÄ‘ima pa ti sinko moj budi slobodna. ti meni nemaÅ¡ Å¡ta bit slobodna jer bi te ja fino istuko, sve Å¡to je Å¡to se ponaÅ¡a slobodno ja istuÄÂem sve a ja znam kolko se to slobodno ponaÅ¡a pa to nije normalna stvar. sve bi slobodne istuko.
marš!
Zadnja izmjena: mickey, dana/u 20 Apr 2009 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
neee, ja volim od coen brothersa i tarantina filmove tako neÅ¡to.vidovita_dzemila je napisao/la:akcioni filmovi jako utiÄÂu na tebe
Čitam Mikijev post i ne mogu da vjerujem šta piše,
Pa odakle pravo ÄÂovjeku da smatra kako je neko njegovo vlasniÅ¡tvo po Mikiju njegova osoba nema pravo na svoj život nego živi po njegovim odredjenjima to mora biti onda jako labilna osoba a kome na kraju krajeva takva treba
Pa odakle pravo ÄÂovjeku da smatra kako je neko njegovo vlasniÅ¡tvo po Mikiju njegova osoba nema pravo na svoj život nego živi po njegovim odredjenjima to mora biti onda jako labilna osoba a kome na kraju krajeva takva treba
nella kaze da sam ja posesivna, a ja ne volim posesivne ljude, sta cu sad ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Ti jesi malo, ali samo malÄÂice posesivna ali tebe tvoja Nella voli najviÅ¡e na dunjaluku
ali si ti pozitivno posesivna, ne diram tudje ali svoje ne dam
![smileykissb [smileykissblushhq3.gif]](./images/smilies/smileykissblushhq3.gif)
ali si ti pozitivno posesivna, ne diram tudje ali svoje ne dam
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![smileykissb [smileykissblushhq3.gif]](./images/smilies/smileykissblushhq3.gif)
nella26 je napisao/la:Ti jesi malo, ali samo malÄÂice posesivna ali tebe tvoja Nella voli najviÅ¡e na dunjaluku
ali si ti pozitivno posesivna, ne diram tudje ali svoje ne dam![]()
bas tako
![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)
i ne dam na se, samo poda se
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Svako je gospodar samog sebe i tijela svog ,............... ko misli drugaÄÂije, taj je posesivan .
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

mrki62 je napisao/la:Svako je gospodar samog sebe i tijela svog ,............... ko misli drugaÄÂije, taj je posesivan .
Potpisujem...
![[eusa_clap [eusa_clap.gif]](./images/smilies/eusa_clap.gif)
- Crnokosa071
- Svakodnevni prolaznik
Posesivnost je upravo to, jedan vid ljubomore i mislim da ubija ljubav, povjerenje, vezu...može uništiti baš sve.
Imam jednog takvog kući i odliÄÂno znam kako to izgleda. Njegova posesivnost ide u beskraj, napr. kad on spava poslije podne i probudi se, ako nisam u njegovoj blizini već viÄÂe: "Heeej, gdje siiiii?"
Tada bukvalno popizdim!
Pa valjda bih trebala sjediti pored njega i gledati ga dok spava...mislim totalno nenormalna stvar.
Godinama zajedniÄÂkog života uspjela sam neke stvari dovesti u normalu, ali definitivno posesivnost je neÅ¡to Å¡to ne bih poželjela nikom. I da sam djevojka sada - nikad se ne bih udala za ljubomornog tipa iliti posesivnog...baÅ¡ nikada! Ã…Â ta je veza ili brak bez potpunog povjerenja, poÅ¡tovanja osobnosti onog drugog, pa i dijela intime u koji ne treba zadirati iako ste zajedno....Sve treba poÅ¡tovati, uostalom sve je jedan kompromis !
Imam jednog takvog kući i odliÄÂno znam kako to izgleda. Njegova posesivnost ide u beskraj, napr. kad on spava poslije podne i probudi se, ako nisam u njegovoj blizini već viÄÂe: "Heeej, gdje siiiii?"

Pa valjda bih trebala sjediti pored njega i gledati ga dok spava...mislim totalno nenormalna stvar.
Godinama zajedniÄÂkog života uspjela sam neke stvari dovesti u normalu, ali definitivno posesivnost je neÅ¡to Å¡to ne bih poželjela nikom. I da sam djevojka sada - nikad se ne bih udala za ljubomornog tipa iliti posesivnog...baÅ¡ nikada! Ã…Â ta je veza ili brak bez potpunog povjerenja, poÅ¡tovanja osobnosti onog drugog, pa i dijela intime u koji ne treba zadirati iako ste zajedno....Sve treba poÅ¡tovati, uostalom sve je jedan kompromis !
Neka osmijeh bude vaš kišobran!