Vehabije
-
- Ucesnik diskusija
Re: Vehabije
ja bih rado arape istjero iz bosne oni ce nas unazaditi ako vec nismo onda cemo biti zadnja zemlja u evropi
Da , ÄÂuo sam da je teÅ¡ko ( skoro nikako ) izaći iz tog sektaÅ¡tva , jer ako te sekta financira, onda nema izlaza .nakon Å¡to je odbacio ekstremni islamski pokret proÅ¡iren tijekom rata u BiH pred sarajevskom Begovom džamijom prijetili da će mu slomiti kralježnicu.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Ok , ako ti ne znaÅ¡ o vehabijama, možda ja znam,.............. sam ( rahmetli ) Jusuf BarÄÂić je to javno prije smrti kazao preko Tv .Mic_Sokoli je napisao/la:
Svasta si ti nesto cuo,daj svi da udjemo ako financiraju...........
bil ti pustio bradu za pare,klanjao 5 puta na dan postio mjesec ramazana,spustao pogled kad ugledas zensko,itd itd
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

On je bio glavni vođa vehabija u BiH i javno je rekao da dobiva peneze .Mic_Sokoli je napisao/la:
odjednom Jusuf Barcic nije Vehabija jel?

Ocito je samo jedno , da vecina od vas nije imala priliku da se sretne sa tim " ljudima "- vehabijama , ali u njihovom pravom " svjetlu"

Ja sam ih par vidio u MaoÄÂi ( blizu BrÄÂkog ) i pravo su me zasvrbili prstiandro je napisao/la:Ocito je samo jedno , da vecina od vas nije imala priliku da se sretne sa tim " ljudima "- vehabijama , ali u njihovom pravom " svjetlu"

Pa moga bih ti ja roman napisati o mudzahedinima i vehabijama koji su boravili i jos uvijek borave u centralnoj bosni.