Vehabije

Diskusije oko religija u svijetu ...
Poruka
Autor/ica
majdanac25
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

Re: Vehabije

#378 Post Postao/la majdanac25 »

ja bih rado arape istjero iz bosne oni ce nas unazaditi ako vec nismo onda cemo biti zadnja zemlja u evropi

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#379 Post Postao/la mrki62 »

nakon što je odbacio ekstremni islamski pokret proširen tijekom rata u BiH pred sarajevskom Begovom džamijom prijetili da će mu slomiti kralježnicu.
Da , čuo sam da je teško ( skoro nikako ) izaći iz tog sektaštva , jer ako te sekta financira, onda nema izlaza .
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#381 Post Postao/la mrki62 »

Mic_Sokoli je napisao/la:
Svasta si ti nesto cuo,daj svi da udjemo ako financiraju...........

bil ti pustio bradu za pare,klanjao 5 puta na dan postio mjesec ramazana,spustao pogled kad ugledas zensko,itd itd
Ok , ako ti ne znaš o vehabijama, možda ja znam,.............. sam ( rahmetli ) Jusuf Barčić je to javno prije smrti kazao preko Tv .
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#383 Post Postao/la mrki62 »

Mic_Sokoli je napisao/la:

odjednom Jusuf Barcic nije Vehabija jel?
On je bio glavni vođa vehabija u BiH i javno je rekao da dobiva peneze .

slika

slika

andro
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#387 Post Postao/la andro »

Ocito je samo jedno , da vecina od vas nije imala priliku da se sretne sa tim " ljudima "- vehabijama , ali u njihovom pravom " svjetlu"
slika
slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#388 Post Postao/la mrki62 »

andro je napisao/la:Ocito je samo jedno , da vecina od vas nije imala priliku da se sretne sa tim " ljudima "- vehabijama , ali u njihovom pravom " svjetlu"
Ja sam ih par vidio u Maoči ( blizu Brčkog ) i pravo su me zasvrbili prsti :lol:

slika

slika

andro
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#390 Post Postao/la andro »

Pa moga bih ti ja roman napisati o mudzahedinima i vehabijama koji su boravili i jos uvijek borave u centralnoj bosni.
slika
slika

Odgovori