"Pokrivene" djevojke

Diskusije oko religija u svijetu ...
Poruka
Autor/ica
beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

Re: "Pokrivene" djevojke

#302 Post Postao/la beba80 »

papaya je napisao/la:eto vidis da su muskarci ZIVOTINJE!

Vama treba pilule ubacivati u tu vasu pokvarenu dushu, da zbog vas i vasih pozuda zene moraju da umotaju...strasno
Nije tako isto i zene kad vide muskarca koji se skine te ima dlake te prsa joj kazu jel tako sto znaci najbolje da se il pokrivamo kako je naredjeno il parimo ko zivotinje.

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#304 Post Postao/la beba80 »

papaya je napisao/la:pa dobro sad...zivotinje su isto romanticne, nije "u njih" samo opa cupa, tandara mandara
sta misli jel im toliko dobro jednom u godini

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#306 Post Postao/la beba80 »

http://www.youtube.com/watch?v=nDPTs0UF ... re=related

zasto li je ovaj presao na islam i pokrio se

vidite sta kaze jedna francuskinja
http://www.youtube.com/watch?v=0GwwQj2D ... re=related

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#307 Post Postao/la mrki62 »

beba80 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=nDPTs0UF ... re=related

Jedno je slobodna volja ; hoćeš ili nećeš a drugo je kad ti od malena utuve u glavu ; kako se moraš ponašati , kako oblačiti , kako žena muškarcu mora dati pi*ke , kad mu se qurac digne i sl.
Sputavanje slobode je najgora opcija vjerovanja.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

t_u_t_n_p_l_0_c_k
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#308 Post Postao/la t_u_t_n_p_l_0_c_k »

ja znam samo jedno da sam kojim slucajem rodjen negdje u engleskoj ili francuskoj kod majke Angeline i oca Johna znam da nebi bio musliman a sad dali se neko pokrio svojom voljom ili mu je to neko nametnuo mislim da je to stvar sudbine i vjerujem u jednog boga i mislim da sam to sto jesam zato sto On tako zeli, dao nam je pamet da razmisljamo i donosimo odluke pa kako ko hoce :|
slika

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#309 Post Postao/la beba80 »

mrki62 je napisao/la:
beba80 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=nDPTs0UF ... re=related

Jedno je slobodna volja ; hoćeš ili nećeš a drugo je kad ti od malena utuve u glavu ; kako se moraš ponašati , kako oblačiti , kako žena muškarcu mora dati pi*ke , kad mu se qurac digne i sl.
Sputavanje slobode je najgora opcija vjerovanja.
A dobro kad tako vezes sta je za tebe sloboda i imali je negdje

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#310 Post Postao/la mrki62 »

beba80 je napisao/la:

Sloboda je stanje , gdje ni jedna osoba nije vlast nikoga .
Sloboda je stanje u državi , gdje državljani nisu ograničeni u slobodi mišljenja , pa ma gdje to bilo .
Ne lijepim se ja ni na kakvu državu , samo gledam svojim očima, ne podnosim da neko u ime vjere tjera nekoga da se oblači po nekakvim propisima, ................ država ne treba i ne smije biti u vlasti bilo koje vjere .
Sam Vatikan se je odvojio od Italije ,da bi mogao postaviti nekakva svoja pravila u oblačenju ,........ tamo se žene obavezno pokrivaju - a nisu muslimanke .
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#311 Post Postao/la beba80 »

mrki62 je napisao/la:
beba80 je napisao/la:

Sloboda je stanje , gdje ni jedna osoba nije vlast nikoga .
Sloboda je stanje u državi , gdje državljani nisu ograničeni u slobodi mišljenja , pa ma gdje to bilo .
Ne lijepim se ja ni na kakvu državu , samo gledam svojim očima, ne podnosim da neko u ime vjere tjera nekoga da se oblači po nekakvim propisima, ................ država ne treba i ne smije biti u vlasti bilo koje vjere .
Sam Vatikan se je odvojio od Italije ,da bi mogao postaviti nekakva svoja pravila u oblačenju ,........ tamo se žene obavezno pokrivaju - a nisu muslimanke .
znaci ti nisi slobodan cim te neko moze kupit parama i ti moras sutit e o kakvoj ti meni slobodi pricas?

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#312 Post Postao/la mrki62 »

beba80 je napisao/la: znaci ti nisi slobodan cim te neko moze kupit parama i ti moras sutit e o kakvoj ti meni slobodi pricas?
Pročitaj ti još jednom šta sam napisao .
Ako ja hoću , da me neko kupi , to je druga stvar a ako neću , onda je to prisila.
Jesil ti siguran , da u vehabijskoj Arabiji , baš sve žene žele biti pokrivene / zavijene ?

slika

slika

beba80
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#313 Post Postao/la beba80 »

mrki62 je napisao/la:
beba80 je napisao/la: znaci ti nisi slobodan cim te neko moze kupit parama i ti moras sutit e o kakvoj ti meni slobodi pricas?
Pročitaj ti još jednom šta sam napisao .
Ako ja hoću , da me neko kupi , to je druga stvar a ako neću , onda je to prisila.
Jesil ti siguran , da u vehabijskoj Arabiji , baš sve žene žele biti pokrivene / zavijene ?
pitaj njih? vjerovatno više vole GOSPODARA od muza kako im je naredjeno nije kao kod nas sve ovozemaljski interes

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#314 Post Postao/la mrki62 »

beba80 je napisao/la: pitaj njih? vjerovatno više vole GOSPODARA od muza kako im je naredjeno nije kao kod nas sve ovozemaljski interes
Cijenim ja to , samo ako ti znaš upotrebljavati svoj mozak , onda ćeš sa lakoćom doći do zaključka da tamo ne mogu biti ama baš sve žene takve , jer ima ih koje ne žele al zbog straha za vlastiti život one MORAJU.
Zašto ne mogu tamo žene imati vozački ispit , jel to zabranjeno po vjeri ?

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#315 Post Postao/la mrki62 »

Samo da se nadovežem na temu :

Suzbijanje širenja radikalnog islama: Francuska zabranjuje burke?

slika

FRANCUSKA se vlada zalaže za zabranu odijevanja burki koje pokrivaju čitavo tijelo te ih smatra diskriminirajućima za žene. Francuska ministrica za gradsku obnovu Fadela Amara je upravo burke optužila za širenje radikalnog islama u Francuskoj. Ministrica, koja je i sama pripadnica muslimanske vjeroispovijesti, rekla je za Financial Times da burke koje pokrivaju tijelo, od glave do stopala nisu ništa drugo već "progon žena, stvaranje robova od njih, njihovo ponižavanje".

Ministrica Amara, koja je porijeklom Alžirka, je Francusku nazvala zemljom u kojoj se islam sudara s modernizmom, te smatra nužnim da se zemlja bori protiv "gangrene, karcinoma radikalnog islama koji u potpunosti ruši poruku koju islam uistinu šalje". Prema ministričinim riječima, i većina pripadnika muslimanske vjeroispovijesti je protiv nošenja burke.

Ministrica se očitovala nakon što je i francuski predsjednik Nicolas Sarkozy rekao da burke nisu dobrodošle u francuskim svjetovnim školama.

Sve to piše OVDJE

slika

slika

Odgovori