Ubijen navijaÄ Sarajeva Vedran Puljić
Re: Ubijen navijaĠSarajeva Vedran Puljić
Još nije gotova ova tema...
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
R.I.P. Vedrane
hoce li ikad svanuti u pm
hoce li ikad svanuti u pm
ja i meni slicni ovo smatramo normalnim???nella26 je napisao/la:Pa sa ovakvim ponaÅ¡anjem nećemo nikada napredovati, to si upravu, a naroÄÂito viÅ¡e zato Å¡to ti i tebi sliÄÂni ovo smatrate normalnim jer je to utakmica, i nedate reći da je posrijedi nacionalizam i to ni manje ni viÅ¡e nego onih koji žive u BiH a mrze BoÅ¡njake.
moram pocet trenirat karate i razgibavat se da se mogu i nogom prekrstit!
dobro,eto kako ti kazes... eto,ovo je bio nacionalisticki cin! pitat cu te kad padne (ne dao bog) mrtva glava i na nekoj od utakmica izmedju dva istonacionalna tima.
opet spominjem i primjer Aleksandra Radovica kojeg su ubili navijaci partizana,na utakmici izmedju crvene zvezde i partizana. srbi ubise mladog srbina. pa ti sad vidi.
Nikakvi novinari nisu krivi , kriva je politika od 1992 pa do danas ,............ ko razumije HercegovaÄÂke Hrvatine i muslimane iz te regije , onda ko poznaje koliko su HRVATI iz Ã…Â irokog Brijega ili LjubuÅ¡kog nacionalno nastrojeni , onda će znati i zaÅ¡to je doÅ¡lo do kobnog sluÄÂaja.
Da nije bilo nacionalistiÄÂkih voÄ‘a devedesetih godina , sve bi bilo drugaÄÂije.
Al yebat ga, svako se trudi da opravda svog , niko neće da prihvati jednu jedinu ÄÂinjenicu ; ako je bio voÄ‘a nacio stranke, ne može se ni u kom sluÄÂaju reći da je bio dobar , jer je izabrao nacionalizam !!!!!!!!!
Taj naÄÂin života se je proÅ¡irio po ÄÂitavoj regiji bivÅ¡e Yu , svi gledaju koje si vjere , nacije ,.............. ućeram takvim degenericima.
Da nije bilo nacionalistiÄÂkih voÄ‘a devedesetih godina , sve bi bilo drugaÄÂije.
Al yebat ga, svako se trudi da opravda svog , niko neće da prihvati jednu jedinu ÄÂinjenicu ; ako je bio voÄ‘a nacio stranke, ne može se ni u kom sluÄÂaju reći da je bio dobar , jer je izabrao nacionalizam !!!!!!!!!
Taj naÄÂin života se je proÅ¡irio po ÄÂitavoj regiji bivÅ¡e Yu , svi gledaju koje si vjere , nacije ,.............. ućeram takvim degenericima.
Zadnja izmjena: Gost, dana/u 17 Okt 2009 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: nemoj mi crvene boje
Razlog: nemoj mi crvene boje
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!
Samo ti Dado brani svoje i krsti se i uzduž i poprijeko, i nogama i rukama i trebaš, ne bili te Bog okrenuo na pravi put.
A Å¡to se tiÄÂe ÄÂlanaka oni njihovi ÄÂlanci ne mogu proći ni u vrtiću kao bajka, nemoj da te napominjem kako bi da je momka ubijen kamenom, pa tupim predmetom...
kako objaÅ¡njavaÅ¡ Knezovićevu podvalu da je on ubio?, kako komentariÅ¡eÅ¡ kamenovanje autobusa, povike "UBIJ BALIJU" to tebi nije nacionalistiÄÂki?
Ako je za tebe ovaj vandalizam sastvani dio utakmice onda se stvarno pitam gdje si ti rastao
A Å¡to se tiÄÂe ÄÂlanaka oni njihovi ÄÂlanci ne mogu proći ni u vrtiću kao bajka, nemoj da te napominjem kako bi da je momka ubijen kamenom, pa tupim predmetom...
kako objaÅ¡njavaÅ¡ Knezovićevu podvalu da je on ubio?, kako komentariÅ¡eÅ¡ kamenovanje autobusa, povike "UBIJ BALIJU" to tebi nije nacionalistiÄÂki?
Ako je za tebe ovaj vandalizam sastvani dio utakmice onda se stvarno pitam gdje si ti rastao
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
zasto to skandiraju? i ja se pitam. zasto skandiraju na kosevu ubij ustasu? zasto govore u zagrebu ubij tovara-purgera? zasto na grbavici skandiraju ubij pitara?vidovita_dzemila je napisao/la:postavljanje ovih clanaka kao sto je ovaj clanak posljednji koji je dzemila (a koje su sastavljali nacionalisti) moze donijeti samo kontraefekat.
da li bi sada bilo normalno da ja postavljam clanke bosnjackih ili hrvatskih medija koje su sastavljali nacionalisti? samo bi sa takvim clancima potpirivao mrznju. zar ne?
bujrum pa postavi
a ujedno postavi i ÄÂlanak koji će nas, kako ti kažeÅ¡, zbližiti
ne znam Å¡ta se pjeniÅ¡ zbog ÄÂlanka kojeg sam stavila, da su ga naÅ¡i mediji napisali ne bi se bunio
i ako onaj okršaj nije imao veze sa nacionalizmom zašto su govorili UBIJ BALIJE zašto ne rekoše UBIJ PITARE
zasto u mostaru red army skandira ubij ustasu,a ultrasi njima ubij baliju? zasto u beogradu skandiraju ubij cigana (navijaca zvezde),a ovi njima ubij grobara?
ajde ti sad reci meni zasto? ajde reci meni je li to samo nacionalizam u pitanju ili je to siri problem? eto,ajde reci!
sve ovo sto pisem vrijedi i za ovu nellu_26
slazem se sa mrkim da ovo sve traje jos od 90-tih i da je tad pocelo.
mrznja i frustracije su problem kompletnog danasnjeg drustva,a ne samo kod nas na nekim lokalnim razinama.
a vi meni tu stavljate u usta da ja ovdje nekoga ili neku stranu branim. zar se ne vidi iz mojih postova da NIKOGA ne branim,nego ukazujem na stvarni problem.
ja osudjujem i BBB i ultrase i ove i one. ja cu ovo isto reci i kada hrvatski navijaci naprave nesto slicno. evo,da vidis da nikoga ne branim,ja jasno osudjujem ultrase navijace zrinjskog za ono kad su zapalili autobus fukarama iz tuzle. i volio bih da pocinitelje tog djela strpaju gdje im je mjesto. mislis da djaba ganjam da budem policajac?
prije bi se reklo da vas dvije nekoga branite
Ha, jel ko koga ovdje prc , prc ,...........
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!
ajd molim te reci mi o cemu ti pricas. pa ti zapetljajes samu sebe. pa zar ne vidis da svo vrijeme ovdje trubim protiv vandalizma?Ako je za tebe ovaj vandalizam sastvani dio utakmice onda se stvarno pitam gdje si ti rastao
nema velike razlike izmedju moga razmisljanja prije i tvog razmisljanja SADA! ti si se bas dobro nacionalisticki naelektriziralavidovita_dzemila je napisao/la:de, de dado. ko te ne zna skupo bi te platio
aha,ahavidovita_dzemila je napisao/la:aha
kasno je sad plakati nad prolivenim mlijekom. da americi nije bilo u interesu da se zarati i da narod nije bio naivan tada moglo se sve odviti i na drugaciji nacin ako je vec moralo. ali kasno je sad o tome. ode tema u offmrki62 je napisao/la:Nikakvi novinari nisu krivi , kriva je politika od 1992 pa do danas ,............ ko razumije HercegovaÄÂke Hrvatine i muslimane iz te regije , onda ko poznaje koliko su HRVATI iz Ã…Â irokog Brijega ili LjubuÅ¡kog nacionalno nastrojeni , onda će znati i zaÅ¡to je doÅ¡lo do kobnog sluÄÂaja.
Dragi Dado ti sam sebe petljaš i spetljaš, u svakom tvom postu se jasno vidi da li braniš i koga braniš.
Za tebe je tapija šta kažu hrvatski mediji.
I ja nisam ova nego samo Nella
Za tebe je tapija šta kažu hrvatski mediji.
I ja nisam ova nego samo Nella
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...