KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Za srecu i ljubav, kao i za sve drugo u zivotu je potrebno dvoje. A dvoje - cini troje ili vise njih, jer sreca i ljubav se umnozavaju isto kao i nesreca. Cuvajte i negujte svoju srecu.
Istinu nije uvek prijatno cuti, ali je potrebno reci. Oseticete veliko psiholosko ili emocionalno olaksanje, tek kada stvari nazovete pravim imenom.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Ocekuju Vas dobre vesti. Budite komunikativni i podsticite razlicite dogovore, partnerstvo i udruzivanje. Sreca i uspeh dolaze kroz zajednicko delovanje.

Istinu nije uvek prijatno cuti, ali je potrebno reci. Oseticete veliko psiholosko ili emocionalno olaksanje, tek kada stvari nazovete pravim imenom.
Vasa zelja ce se ispuniti, ali Vam na kraju nece biti drago zbog necije reakcije ili ponasanja.
![[eusa_clap [eusa_clap.gif]](./images/smilies/eusa_clap.gif)
tesko je biti glup budi pametan kao . . .#
KO OVDJE NE POLUDI . . . . TAJ NIJE NORMALAN
KO OVDJE NE POLUDI . . . . TAJ NIJE NORMALAN
Lako cete shvatiti sustinu stvari ili istinu, tek kada ona postane Vase orudje. Istina je najjaca i zato mnogi nemaju snage - da se late tog orudja ili oruzja!
Za svakog umete da pronadjete dobro resenje, ali i svakoga da kritikujete. Zaboravljate da je i Vama potreban neko ko ce Vam dati dobar savet, ali i neko ko ce Vas kritikovati.