Kako prvo ne se vikaat slaveni tuku sloveni9se gleda kolku ti toa koristis istoriski fakti i zborovi a ustvari nemas ni sam pojma sto pisuvas), kako vtoro, toa sto poedinci go kazale ne znaci deka taka cuvstvuva celiot narod, takvi primeri ima mnogu vo svetot, pojdi od sebe pa natamu. Izjavata na Kiro ne ne pravi pomalku Makedonci od toa sto si ti znaes.....na krajot na kraistata....kakava vrska ima bre terorizmot koj vie ko napravivte so Aleksandar makedonski, kakva vrska ima vaseto oruzje so teritorijata na makedonja?m?Znaes ti ili pojma nemas sto pisuvas.....covece, aj ne maltretiraj veke ti kazav, pobaraj ubavo imas mnogu podatoci za toa koj bil Aleksandar, vo koj vek dosol, otisol, vo koj vek koi pleminja bile ostanale i ke bidat na ovaa teritorija i koj kakov jazik koristi....
Veke rekov, isfrustrirani osobi kako tebe lesno e da se resat, zatoa ne maltretiraj poveke tuku nasoci gi tvoite odgovori i prasanja na Aleksandar Makedonski
A za toa dali "mi ima da se j..."ili ne i za toa dali ke ne ima ili ne......sila ne mi pokazuvaj na mene na toj nacin, silata mozes da mi ja pokazes so zborovi, gi vidovme vasite silni zborovi i dela taka da djabe se zanesuvas so pametot.
napravi t.e. napisi nekoja pametna recenica so koja ke me negiras a posle ke pravime muabet, vaka....se ti paga vo voda.....
Pardoniram ostalima sto pisem na Makedonskom....

komentari off
mod vidovita_dzemila