KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Naucite da jednom "otvorenu bocu treba i popiti" - da zapocetu temu treba i zavrsiti. Odlaganjem ne mozete nista postici, sem jos veceg udaljavanja od resenja.

Ponekad je dobro biti porazen, jer tek tada mozete pravilno da sagledate svoju licnu snagu i mogucnosti. Neka Vas poraz nauci necemu korisnom, jer u tome je vrednost.
Resenje svojih problema mozete pronaci u sebi - kroz pomirenje dve "suprotne strane licnosti". Neizvesnost Vas "ubija", odlucite se za jedno od dva resenja.

Gubite licno samopouzdanje i veru a to je korak do ocaja...nemojte sazaljevati sebe i unapred verovati u licni poraz.
Manjka Vam optimizma ......
Cujte i pocujte zauvijek ...Veliki optimista sam i kada najmanje razloga imam za to; a podrzavam i one koji nemaju isto misljenje sa mnom...
Koliko puta cu Vam reci ..nisam tu dosla da kupujem krompire ,nego da upoznam ljude..kako razmisljaju i pisu -to sam otkrila,kako govore-neznam ,kako se ponasaju -neznam ..kakve imaju ruke.oci dusu. ma nista neznam...I KO JE KO OVDJE
Zelim da vidim i otkrijem anatomiju mojih sagovornika...
Ja sam JA i nepostoji nikakva druga JA..ostala sam uvijek ista...![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)

Manjka Vam optimizma ......
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Cujte i pocujte zauvijek ...Veliki optimista sam i kada najmanje razloga imam za to; a podrzavam i one koji nemaju isto misljenje sa mnom...

Koliko puta cu Vam reci ..nisam tu dosla da kupujem krompire ,nego da upoznam ljude..kako razmisljaju i pisu -to sam otkrila,kako govore-neznam ,kako se ponasaju -neznam ..kakve imaju ruke.oci dusu. ma nista neznam...I KO JE KO OVDJE

Zelim da vidim i otkrijem anatomiju mojih sagovornika...
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Ja sam JA i nepostoji nikakva druga JA..ostala sam uvijek ista...
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Los dan za komunikaciju, susrete i intepersonalne odnose. Izbegavajte raspravu, jer mozete biti osramoceni i kritikovani.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Oceku je Vas uskoro slavlje..Bicete sretni i zadovoljni.. 

Masta moze svasta! Budite bogati duhom i ulepsajte svaki trenutak koji provodite u drustvu voljene osobe ili onih koji su Vam dragi.

Voleli biste da neko drugi donosi odluke umesto Vas i da Vi u njima uzivate. Ipak, sve zavisi od toga koliko ste sposobni da delujete sugestivno na svoju okolinu.
Vasa zelja ce ispuniti na veliku radost i srecu svih oko Vas.
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)

![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
Lukavstvo i siplomatija su bolje strategije od otvorenog rata ..
Budite promisljeni i nadmudrite svog protivnika iznenadite ga i koristite svoje najjace oruzje,,
Pa znate da ja radim sve spontano.
evo saljem atomsku bombu na protivnika,ali kojeg
Budite promisljeni i nadmudrite svog protivnika iznenadite ga i koristite svoje najjace oruzje,,

Pa znate da ja radim sve spontano.

Nije dovoljno verovati samo u sebe i u sopstvene mogucnosti. Uvazite necije savete ili bar to iskreno pokusajte, da biste saznali da li ispravno razmisljate.