andro je napisao/la:Pitam se samo gdje li je bilo dupe Bakira Izetbegovica za vrijeme rata , hmmmm da covjek nije mozda bio glavni logisticar po pitanju naoruzanja za BiH negdje tamo sa svim ovlastima koristenja deviznih racuna u Austriji i Hrvatskoj . Da da bas je bilo tesko njemu i njegovoj sestri biti tamo na prvoj borbenoj liniji . smrc smrc . A sta li se desi sa Jozom ma onim , ko li njega smaknu , da mozda covjek nije dosao do kakvih papira po pitanju tajnih racuna iz austrijskih banaka .M asta ja to pricam , moram se pod hitno probuditi
pokojni Jozo Leutar je bio posten covjek za kojim zali svaki istinski Bosanac i Hercegovac...ubijen je jer se suprostavio tadasnjim celnicima HDZ-a koji su polozaj koristili za sticanje imovinske koristi sireci koncept mrznje i netrepeljivosti u Bosni i Hercegovini...cudi me Andro da neznas ko je glavni osumnjiceni za ubistvo pokojnog Leutara,informisi se malo pa ces shvatiti da se trebas probuditi...
glavni osumnjiceni za ubistvo pokojnog Leutara je odbjegli HDZ-ovac i potvrdjeni kriminalac ante jelovic...
ako ne vjerujes googl-aj povjerovaces....
bakira ne branim i fucka mi se za njim o njemu nemam nista dobro reci...