Zabrane munara i hidžaba u Europi
- Bausstelac
- Svakodnevni prolaznik
Re: Zabrane munara i hidžaba u Europi
ma znam i ja
"Smrt je jedna,pa zato neka bude na Allahovom putu"
mrki62 je napisao/la:Jel ti smeta moj stav ili moje interesovanje ?Emmi je napisao/la:mrki de mi kazi ako ti nije tesko koji je razlog da se ti ovoliko interesujes za islam
Ljudi smo razliÄÂiti i ja sam odgojen u razliÄÂitosti i tu razliÄÂitost prihvatam, ne jauÄÂem ninakoga kako je bosno mrzac ili bilo Å¡ta.
Prihvatam razliÄÂitost, nikoga ne osuÄ‘ujem al ako neko izleti iz nekakvog okvira, ja se onda javim.
InaÄÂe mene ne interesuje islam, ja sam samo roÄ‘en u islamskoj obitelji i poneÅ¡to znam i nisam novopeÄÂeni musliman
ma nesmeta mi nista vec samo sam pitala ako ti islam nista neznaci kao sto kazes u tvom textu gore, mene kad nesto nezanima i nepisem o tome niti zalazim u tu temu niti da je kudim niti da je dizem iznad oblaka...ako me shvatas

Shvatam,mada si me pogrešno ti shvatila ili sam se pogrešno izjasnio.Emmi je napisao/la:
ma nesmeta mi nista vec samo sam pitala ako ti islam nista neznaci kao sto kazes u tvom textu gore, mene kad nesto nezanima i nepisem o tome niti zalazim u tu temu niti da je kudim niti da je dizem iznad oblaka...ako me shvatas
Mene ne interesuje islam kao neke ovdje,što dolaze da reklamiraju vehabizam i sl. to ja nikad ne mogu skontati i onda se javim,da pomrsim nekome konce
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

mrki62 je napisao/la:Shvatam,mada si me pogrešno ti shvatila ili sam se pogrešno izjasnio.Emmi je napisao/la:
Mene ne interesuje islam kao neke ovdje,što dolaze da reklamiraju vehabizam i sl. to ja nikad ne mogu skontati i onda se javim,da pomrsim nekome konce