Poruka vasoj ljubavi !!!
Re: Poruka vasoj ljubavi !!!
- Privitak/ci
-
- Ljubavne 22.jpg (25.55 KiB) Pogledano 1287 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
MORAM TI REĆI KOLIKO TE VOLIM...
Jednostavno moram, moram da piÅ¡em, moram da napiÅ¡em koliko mi znaÄÂi to Å¡to te imam. Nad gradom se lagano pomalja sunce, taktovi pesme "igra bez granica" plove kroz vazduh a ja razmiÅ¡ljam o tebi i želim te baÅ¡ sada, i želim te beskrajno. Tako puno srce zbog toga Å¡to te imam i takva tuga Å¡to te ne mogu zagrliti sada, ovog savrÅ¡enog trenutka. Volim te, i nikada neću prestati, voleću te veÄÂno bez obzira na ljude, prirodu, sudbinu ili bilo Å¡ta drugo na ovom svetu Å¡to ikada bude pokuÅ¡alo da se ispreÄÂi izmeÄ‘u nas. Ti mi nikada nećeÅ¡ biti daleko, nikada daleko od srca jer sam te u njemu zarobio zauvek i bez mogućnosti da bilo kako odatle pobegneÅ¡, nikada ti to neću dozvoliti. Ako me jednoga dana ne budeÅ¡ želela znaj da će tvoja duÅ¡a biti kod mene, znaj da ću te i toga momenta voleti onako kako te i sada volim i znaj da će bez tebe moj život biti prazna ljuÅ¡tura u kojoj će samo jedna stvar moći da gori plamenom života, a to je baÅ¡ ta ljubav, ljubav prema tebi.
Jednostavno moram, moram da piÅ¡em, moram da napiÅ¡em koliko mi znaÄÂi to Å¡to te imam. Nad gradom se lagano pomalja sunce, taktovi pesme "igra bez granica" plove kroz vazduh a ja razmiÅ¡ljam o tebi i želim te baÅ¡ sada, i želim te beskrajno. Tako puno srce zbog toga Å¡to te imam i takva tuga Å¡to te ne mogu zagrliti sada, ovog savrÅ¡enog trenutka. Volim te, i nikada neću prestati, voleću te veÄÂno bez obzira na ljude, prirodu, sudbinu ili bilo Å¡ta drugo na ovom svetu Å¡to ikada bude pokuÅ¡alo da se ispreÄÂi izmeÄ‘u nas. Ti mi nikada nećeÅ¡ biti daleko, nikada daleko od srca jer sam te u njemu zarobio zauvek i bez mogućnosti da bilo kako odatle pobegneÅ¡, nikada ti to neću dozvoliti. Ako me jednoga dana ne budeÅ¡ želela znaj da će tvoja duÅ¡a biti kod mene, znaj da ću te i toga momenta voleti onako kako te i sada volim i znaj da će bez tebe moj život biti prazna ljuÅ¡tura u kojoj će samo jedna stvar moći da gori plamenom života, a to je baÅ¡ ta ljubav, ljubav prema tebi.
- Privitak/ci
-
- 1252472550.gif (25.1 KiB) Pogledano 1264 puta.
Ja sam prošla sve na putu ljubavi,
svaku bitku gubila sve dok nisi došao ti.
Mislila sam da je kraj, da ne vrijedi živjeti, ipak nije uzalud onog pravog ÄÂekati.
SAD ZNAM DA TI SI JEDINI, ti si me promijenio, srce mi se slomilo, ti si me oživio.
Više neću lutati, nemam razloga za to,
U TEBI SAM NAÃ…Â LA SVE Ã…Â TO SAM SANJALA.
Ja sam prošla sve i nisam imala kud,
sve staze i sve preÄÂice, bezbroj puta kao luda.
Mislila sam da je kraj, da višse neću voljeti,
ipak nije uzalud onog pravog ÄÂekati.
svaku bitku gubila sve dok nisi došao ti.
Mislila sam da je kraj, da ne vrijedi živjeti, ipak nije uzalud onog pravog ÄÂekati.
SAD ZNAM DA TI SI JEDINI, ti si me promijenio, srce mi se slomilo, ti si me oživio.
Više neću lutati, nemam razloga za to,
U TEBI SAM NAÃ…Â LA SVE Ã…Â TO SAM SANJALA.
Ja sam prošla sve i nisam imala kud,
sve staze i sve preÄÂice, bezbroj puta kao luda.
Mislila sam da je kraj, da višse neću voljeti,
ipak nije uzalud onog pravog ÄÂekati.
Nisi mi sudjen to znam,vecno ces biti moj san,zivot me ranio,zivot me kaznio,tebe mi zabranio. ![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
![[huh. [huh.gif]](./images/smilies/huh.gif)
Ehh da si moj,da nisi njen..
.ludo te volim i ako si mi zabranjen! ♥ Jedino nemoguća ljubav je veÄÂna!
![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
Možda je sudbina tako htela da zavolim oÄÂi koje nisam smela, jer ja sam samo klinka koja ume da voli, a kad ta klinka ode, znaćeÅ¡ kako boli !!
![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
Možda je sudbina tako htela da zavolim oÄÂi koje nisam smela, jer ja sam samo klinka koja ume da voli, a kad ta klinka ode, znaćeÅ¡ kako boli !!