NemOgU zAmISlIT,kafu bez cigarete...
 NemOgU zAmISlIT,kafu bez cigarete... ![[eusa_naughty.gif [eusa_naughty.gif]](./images/smilies/eusa_naughty.gif)

NemOgU zAmISlIT,kafu bez cigarete... ![[eusa_naughty.gif [eusa_naughty.gif]](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
Lavica27 je napisao/la:Pokusavam da prestanem,danas peti dan kako nisam zapalila.....
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)

sportski tip
  sportski tip 
Joj dobra siSejjla je napisao/la:Pusim ko turcin,vec 15god,nemam namjeru ih bacit,jer sa cigarom nisam sama,oNa mi je najbolja druGaRiCa

![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif) 
 Selma24 je napisao/la:Ja nepusim.....![[cool. [cool.gif]](./images/smilies/cool.gif)
![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
Pa da iskreno,a poslje jela i meni najvci ceif...abazaga je napisao/la:Joj dobra siSejjla je napisao/la:Pusim ko turcin,vec 15god,nemam namjeru ih bacit,jer sa cigarom nisam sama,oNa mi je najbolja druGaRiCa

![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
Lijepo je što si iskrena i ja nemogu poslije jela a da je ne zapalim uhhh

![[Real mad.gi [Real mad.gif]](./images/smilies/Real%20mad.gif)
abazaga je napisao/la:Selma24 je napisao/la:Ja nepusim.....![[cool. [cool.gif]](./images/smilies/cool.gif)
Selma znam ja da ti ne puÅ¡iÅ¡ nego me buni ona slika sa ljetovanja kada si bila u Jordan Äini mi se da na jednoj slici držiÅ¡ kutiju Marlbora u ruci ili možda greÅ¡im? I ja sam se Äudijo znajući da nisi puÅ¡aÄ.
Jasno se vidi da je Marlboro ili to možda nisu tvoje cigarete možda su od onoga koji te je slikao?
Pozz
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Selma24 je napisao/la:Zna seka sta valja a sta nee samo bosanske![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)