![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Alkohol i slavlje
Re: ALKOHOL I SLAVLJE
ipak je sa "dopingom" ljepse u drustvu koje se zna dopingovati
moj rodni grad Sarajevo volim kao samoga sebe....
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
lile je napisao/la:otkacim se i bez alkohola
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
Ali ja sam mislio na kakve-takve kolicine Dzemka bonaa..
Ne mora znaciti da se svi trebamo pretvoriti u rakete tipa
zemlja-zemlja..
.. A ako je drustvo dobro,moze i to..
..
Ne mora znaciti da se svi trebamo pretvoriti u rakete tipa
zemlja-zemlja..
.. A ako je drustvo dobro,moze i to..
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
..
Re: Alkohol i slavlje
Bravo za malu zadranku...tako se to radividovita_dzemila je napisao/la:Zadar: DjevojÄÂica od 13 godina dovezena u bolnicu sa 1,52 promila alkohola u krvi
DjevojÄÂica stara 13 godina bila je na proslavi roÄ‘endana kod prijateljice, pila je votku, te je u kritiÄÂnom stanju dovezena na Odjeljenje zadarske pedijatrije.
Kako piÅ¡e "Zadarski list" doktori su odmah krenuli u bitku za njen život koju su zbog pravovremene reakcije i dobili. DjevojÄÂica je prvo dovedena na Interno odjeljenje gdje joj je ispumpan želudac, a nakon toga je prebaÄÂena na Odjeljenje pedijatrije.
Nakon Å¡to joj se stanje stabilizovalo, djevojÄÂica je juÄÂe trebala biti puÅ¡tena na kućnu njegu.

Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...
Ne pijem mnogo niti se opijam ali ipak ako nesto slavim obavezno uz alkoholNbeciro6 je napisao/la:Tema je zanimljiva i biæe mi drago da vidim ¹to drugi misle o tom spoju stvari.
mo¾e li se slaviti bez alkohola? mo¾emo li nadvladati potrebu za takvim slavljem? posebno za novu godinu.
Nije mi vazan neki praznik, moze i Subotom navece da se malo "cvrcne"
Stop alkoholu cevapi su zakon.Selma24 je napisao/la:Abazaga![]()
Sledi samoga sebe i sopstveni instinkt
Alkohol nije uslov da budete veseli. MeÄ‘utim, Äinjenica je da alkohol pomaže osoboma koje su zatvorenije , pogotovo muÅ¡karcima, da se opuste. Ako pretjeraju sa pićem, onda postaju samo pijane budale koje izgledaju ne samo smijeÅ¡no nego žalosno.Meni ne treba alkohol da budem vesela ni opuÅ¡tena, rijetko pijem , a kada to i radim onda je to dva tri pića maximalno . Onda sam možda podjednako vesela, samo neke " koÄnice " koje inaÄe imam u glavi popuste
.Tako da ako neko stavrno ne može da se opusti, osjeća neku ukoÄenost neka popije ali samo toliko da se opusti, a ne da se oduzme od pića i sutra se niÄega ne sjeća. JoÅ¡ neÅ¡to Å¡to odlikuje osobu kada previÅ¡e popije je da zna biti straÅ¡no dosadna drugima u svojoj okolini. Zato ako pijeÅ¡ pij umjereno
.Budite svjesni sebe, opustite se u društvu dragih osoba i bićete veseli i bez pića, provjereno. Ako vam i treba koje piće, nije kraj svijeta samo ispitajte svoje granice preko kojih ste samo još jedna dosadna pijanica i pazite da je ne pređete.
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Ramazan je prosao i sada se moze ![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)