haahahaha =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> way to go girl!!Zahara je napisao/la:Vala mene ima i da vozi i da mi kuva! Normalno da znam i jedno i drugo ali samo zbog moje licne satisfakcije!
jeli zenama mjesto za volanom?
- Psihoanaliza
- Clan u razvoju
- Psihoanaliza
- Clan u razvoju
- Psihoanaliza
- Clan u razvoju
kak; si mi danas duhovit, posebno:)cheers!!!LAFF je napisao/la:kako ne kontas zar nisi znao da orentacija i reaktiva sposobnost smijestena u lijevoj zadnjoj polovini mozga kod zena je manja nego kod muskarca
A inace 14grama je zenski mozak laksi od muskarca :chuckel:
Zatim izrazena manipulativnost od mali nogu kod djecaka su igracke automobili dok kod djevojcica lutke
A jos jedan dokaz @mala zaebana s kukom
- Psihoanaliza
- Clan u razvoju
haahahahahah ahhhhh a neka te:) cheers!YoYo je napisao/la:pa ne sve zene, oprezne jesu ali nekad ta opreznost zna da zaustavlja ostatak saobracaja :huh:Srculenculence je napisao/la:....a za¹to da ne?...¾ene su puno bolji,i oprezniji vozaèi od mu¹karaca........ :chuckel:
dok kod muskaraca neopreznost zna da silom odblokira :huh:
kako god, spol se negleda za volanom, barem po meni. Ima dobrih vozacica koliko i dobrih vozaca.
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
Sve zavisi.. cak i nekim muskarcima nije mjesto za volanom.. tako nije ni svim zenama,,
Evo recimo ja imam dvije tetke.. OBe voze auta..
ali se toliko razlikuju.. REcimo ova jedna, pa mislim da bi mogla parirat i skoro sve jednom muskarcu vozacu.. Nema veze kakvo je auto, nema veze da li samo sjeda u njega ili ga vec vozila.. vozi uvijek kao da ga stalno vozi.. Takodje i tuce po gasu i vozi moze se reci pa skoro profesionalno..
a ova druga.. Kako je polozila mislim da nije vozila drugo auto nego to sto ima, a i sa tim je dosta neiskusna.. Mislim vozi ona sve ok, ali nalete situacije u kojima se bas ne zna snaci..
Znaci nije bitno da li je musko ili zensko, nego kako im volan pashe... A jedina stvar koja mozda malo istice muskarce ispred zena jeste ta da mi nemamo bas taj neki strah koji zene imaju, i zbog toga smo vishe sigurni pri brzoj voznji ili u nekim iznenadnim situacijama..
Ali bez obzira na to.. Ako zena zeli da vozi, treba joj dati priliku..
Kod nas tu ima cak zena da je instruktor voznje, tako da uci i muskarce i zene pravilima voznje...
Nista cudno...
ali se toliko razlikuju.. REcimo ova jedna, pa mislim da bi mogla parirat i skoro sve jednom muskarcu vozacu.. Nema veze kakvo je auto, nema veze da li samo sjeda u njega ili ga vec vozila.. vozi uvijek kao da ga stalno vozi.. Takodje i tuce po gasu i vozi moze se reci pa skoro profesionalno..
a ova druga.. Kako je polozila mislim da nije vozila drugo auto nego to sto ima, a i sa tim je dosta neiskusna.. Mislim vozi ona sve ok, ali nalete situacije u kojima se bas ne zna snaci..
Znaci nije bitno da li je musko ili zensko, nego kako im volan pashe... A jedina stvar koja mozda malo istice muskarce ispred zena jeste ta da mi nemamo bas taj neki strah koji zene imaju, i zbog toga smo vishe sigurni pri brzoj voznji ili u nekim iznenadnim situacijama..
Kod nas tu ima cak zena da je instruktor voznje, tako da uci i muskarce i zene pravilima voznje...
Nista cudno...
Znas sta @ToUrNiQuEt...dobar ti komentar dao....i istina da je tako ......ali kako si ti to dobro to znanje savladao ...kada si prije neki dan polozio vozacki...ToUrNiQuEt je napisao/la:Sve zavisi.. cak i nekim muskarcima nije mjesto za volanom.. tako nije ni svim zenama,,
Nista cudno...

Dali ce tvoja zena imati sansu da te vozi....ili ces ti biti jedini sofer...

- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
Ova tema bi dobro do¹la na nekom S. Arapskom sajtu , jer je tamo ¾enama zabranjeno biti za volanom .
®ene su zasigurno pa¾ljivije od nas , jer one voze sa osjeæajom i nemaju ni volje a ni ¾elje za samodokazivanjem - kao ¹to je to sluèaj kod nas
®ene su zasigurno pa¾ljivije od nas , jer one voze sa osjeæajom i nemaju ni volje a ni ¾elje za samodokazivanjem - kao ¹to je to sluèaj kod nas
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

U danasnje vrijeme kada je tempo zivota takav da nista ne stizemo sasvim je normalno da zene podjednako sjedaju za volan. Ponekad kada mi je dosadno brojim vozace ili vozacice u vozilima i mogu reci da ponekad cak zene prevladavaju na cesti (pogotovo u vrijeme razvazanja djece u vrtic ili skolu).
A sada tko je bolji vozac...ovisi o osobi i njenim afinitetima. Ono sto je opcepoznato je to da su zene opreznije i rijede sjedaju za volan u alkoholiziranom stanju ali i to da su manje sklone brzoj voznji, muskarci se bolje snalaze u prostoru (orjentacija) ali su skloniji riskantnijoj voznji.
Svakako zenama DA za volanom...moja je kolegica cak kada joj je umro tata preuzela voznju slepera...to nije nista cudno za mene.
A sada tko je bolji vozac...ovisi o osobi i njenim afinitetima. Ono sto je opcepoznato je to da su zene opreznije i rijede sjedaju za volan u alkoholiziranom stanju ali i to da su manje sklone brzoj voznji, muskarci se bolje snalaze u prostoru (orjentacija) ali su skloniji riskantnijoj voznji.
Svakako zenama DA za volanom...moja je kolegica cak kada joj je umro tata preuzela voznju slepera...to nije nista cudno za mene.